Halálos iramban 6. – magyar előzetessel

14
996

Tartalom: Amióta Dom és Brian (Vin Diesel és Paul Walker) a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak.
Eközben Hobbs (Dwayne Johnson) 12 országon át üldöz egy bandát, melynek tagjai halálosan felfegyverzett sofőrök, és vezérüket egy kíméletlen cinkos segíti, akiről kiderül, hogy nem más, mint Dom halottnak hitt szerelme, Letty (Michelle Rodriguez). A bűnözőket csak úgy lehet megállítani, ha az utakon fel tudják venni velük a versenyt, ezért Hobbs megkéri Domot, hogy hozza össze újra a csapatot Londonban. A fizetség? Teljes kegyelem mindannyiuknak, hogy visszatérhessenek otthonukba, és egyesíthessék családjaikat.


Halálos iramban 6.Film adatlap

Eredeti cím: The Fast and the Furious 6
Bemutató (USA): 2013. május 24.
Magyar cím és korhatár: Halálos iramban 6. (16)
Magyar bemutató: 2013. május 23.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2013. szeptember 25. / 2017. augusztus 25.
Műfaj: Akció, Bűnügyi
Rendező: Justin Lin
Forgatókönyvíró: Chris Morgan
Szereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Luke Evans, Joe Taslim, Gina Carano, Jordana Brewster
Filmstúdió: Universal Pictures


Halálos iramban 6. mozifilm képek
Halálos iramban 6. magyar feliratos előzetes /trailer/Halálos iramban 6. magyar feliratos színfalak mögött videóHalálos iramban 6 film klipKapcsolódó anyagok:


Halálos iramban 6. IMDB adatlap


14 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jók ezek a filmek, de a 4.-től kezdve már semmi közük a Halálos iramban sorozathoz(na jó a 3. sem volt az igazi de ott legalább még az autókon volt a hangsúly nem pedig Vin Diesel ütéseinek erején). Nem értem miért kellett szakítani a könnyed és az utcai versenyek köré épített cselekménnyel és beállítani szerencsétlen Domékat és beállítani őket Rambo és James Bond közé. Jók voltak ők egyszerű utcai betyároknak kik néha kamionok kirablásával vagy más “kisebb félrelépésekkel” szereztek anyagi hozzájárulást eléggé költséges hobbijukhoz. Ez persze csak az én személyes véleményem lehet utálni ezért de én akkor is azt mondom hogy ez a sorozat jól (nagyszerűen) indult de mára csak egy középszerű akció film lett belőle ami persze nem baj, mert olyan is kell csak a Halálos iramban cím hallatán én mást várnék!

  2. Ebben tény és való, hogy van ráció, viszont ha megnézed akkor a szereplők sorsát követik nyomon a filmek, és amikor a zsaruk elől menekül valaki akkor a legkevésbé sem gondol az utcai versenyzésre, csak lóvé szerzés és tipli.

  3. imádom már most! 😀 még csak ezt láttam de már most imádom! lenyűgöző! és nagyon összefüggő a cselekménye. Az egyben brian beépül domékhoz hogy lekapcsolja a kamionfosztogatókat, és a végén különválnak útjaik. a kettőben brian története folytatódik, miszerint kivágták a rendőrségről miután futni hagyta domot. ezután egy közös balhét csinál egy régi barátjával. a hármat még nem lehet ide sorolni gondolom majd az utolsó résszel együtt lehet ezt is elvarrni. a négyben ismét dom felé kanyarodik a cselekmény, kirabolnak egy benzinszállító kamiont és felhasználják a benzint utcai autóversenyekhez. aztán brian és dom is le akar kapcsolni egy drogbárót, bragat. brian a drog miatt, dom meg azért meg “megölte” a barátnőjét. a végén aztán braga meg is hal és dom meg brian újra összejönnek. ekkorra már menekülnikük kell és a riói balhé természetszerűleg már nem csak a kocsikról szól. megcsinálják és eltűnnek . “örökre”. itt jön a hat, egy kemény bűnözőcsapat csinál balhékat mindenfelé. vezetőjük meg nem más mint letti, dom egykori barátnője. aztán mikor hobbs ügynök megtudja ezt, megtalálja domot és elmondja, neki ezt, azt mondja hogy segítség kell. dom nem igen hajlik először rá, de miután meglátja a fotót, alkut kötnek. összeszedik dom bandáját az ötből, lekapcsolják a célpontot, és domék újra szabadok. ennyi idáig gondolom még lesz rész dehát természetszerű, hogy nem csak az autózásról szól az összes rész.

  4. Toretto: Azért kiírhattad volna, hogy SPOILER ! Lelövöd a cselekményt az összes filmből, talán lehetséges, hogy vki még nem látta a filmeket, bár kétlem..Nem kötekedésnek szánom, csak szemet szúrt. 🙂

  5. Az a baj hogy kurvára akció filmet csináltak az egészből… Semmi köze már az eredeti ötlethez hogy illegális verseny, tuning autók…. első három rész még jó volt aztán ennyi. utánna már csak bankrablás, lövöldözés, bunyó…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ