Halálfutam 2 /Death Race 2/

25
1131

A nem is túl távoli jövőben az Egyesült Államok gazdasága hanyatlani kezd a egyre növekvő, kezelhetetlenné vált bűnözés miatt. A megnövekedett számú elítélt miatt magánprofitból épült börtönök jönnek létre, ahol a hidegvérű gyilkosok és szociopaták saját társadalmat hoznak létre. A legrosszabb mind között a Terminal Island.
A rendőrgyilkosság miatt életfogytra ítélt Carl Lucas (Lucas Goss) is ide kerül, akárcsak September Jones (Lauren Cohan) egy könyörtelen ex-televíziós, aki egy új valóságshow-t talál ki, a Halálfutamot. A derbyben a fegyencek felfegyverzett, spéci járgányokkal harcolnak egymás ellen, és csak egyikük maradhat életben – aki pedig elég futamot nyert, akár a szabadságát is visszakaphatja. Lucas jelentkezik a versenyre, és ezzel egy új legenda születik: Frankenstein. © filmtrailer.hu


Halálfutam 2 /Death Race 2/Film adatlap

Eredeti cím: Death Race 2.
Bemutató (USA, DVD): 2011. január 18.
Magyar cím: Halálfutam 2.
Magyar bemutató:
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. február 24.
Műfaj: Akció, Sci-fi,
Rendező: Roel Reiné
Forgatókönyvíró: Paul W.S. Anderson, Tony Giglio
Szereplők: Luke Goss, Tanit Phoenix, Sean Bean, Ving Rhames, Danny Trejo, Frederick Koehler, Lauren Cohan
Filmstúdió: Universal Pictures


Halálfutam 2 /Death Race 2/ képek:

Halálfutam 2 /Death Race 2/ előzetes /Trailer/Halálfutam 2 /Death Race 2/ film klippekHalálfutam 2 /Death Race 2/ TV SpotKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


25 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem rossz film. Sőt, király volt. Bár a cím kicsit csalóka, kronológiailag ez az első rész 😀

    Most már csak az elméleti és gyakorlati hibákat keresem a 2 rész közt..:))))

    De mindenkinek ajánlom, nagy film 😀

  2. Nagyon zsír egészen megdöbbentem amikor megnéztem hogy mennyire fedi a két rész egymást + ahhoz képest hogy dvd-re jött ki van olyan jó mint az 1
    Valahol olvastam hogy 1 esetleges 3. részt akarnak forgatni hát ha ilyen jó lesz mint ezek akkor jöhet

  3. Ugye, Isu, mondtam én, hogy jó film! 🙂 És pontosan azért nem hiányzik Statham, mert ő a következő részben jön! 😀 Egy kicsit hülyén csinálták meg, hogy a második rész az első, de nagyon eltalálták.

  4. Én még csak most néztem meg de nekem bejött. A hangulat megint nagyon ott van, az alacsonyabb költségvetés pedig csak a két főszereplőn látszik egy kicsit de engem nem zavart. Az egy kicsit talán jobban hogy ezt kellett volna első résznek megcsinálni, de annyi baj legyen.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ