Ghostland – A rettegés háza – magyar előzetessel

0
2147

Tartalom: Egy kétgyermekes édesanya megörökli nagynénje elhagyatott vidéki házát. Az első éjszaka gyilkos betörők rontanak rájuk új otthonukban, ám az anya lélekjelenlétének köszönhetően mindhárman megmenekülnek. Az idősebb lánytestvér később megírja a horrorisztikus este történetét, a könyv pedig óriási siker lesz. Neki sikerült feldolgozni a borzalmakat, ám húgát – aki még mindig abban a bizonyos házban lakik anyjával, ahol az eset történt – még mindig kísérti a múlt. Mikor a lány félelme annyira elhatalmasodik rajta, hogy kezelhetetlenné válik, testvére a segítségére siet. Ám hamar rájön, talán rossz ötlet volt visszatérni a szörnyű emlékek színhelyére.


Ghostland - A rettegés házaFilm adatlap

Eredeti cím: Ghostland
Mozibemutató (USA): 2018. április 19.
Magyar cím és korhatár: Ghostland – A rettegés háza (18)
Magyar bemutató: 2018. április 19.
DVD megjelenés (HUN): 2018. augusztus 19.
Műfaj: Horror
Rendező: Pascal Laugier
Forgatókönyvíró: Pascal Laugier
Szereplők: Crystal Reed, Anastasia Phillips, Emilia Jones, Taylor Hickson, Mylène Farmer
Filmstúdió: 5656 Films
Magyar forgalmazó: ADS Service


Ghostland – A rettegés háza film képekGhostland – A rettegés háza magyar szinkronos előzetes /trailer/Ghostland – A rettegés háza film klipGhostland – A rettegés háza TV SpotKapcsolódó anyagok:


Ghostland – A rettegés háza IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..