George Harrison: Élet az anyagi világban – trailerrel

0
1866

George Harrison minden idők leghíresebb és legnépszerűbb együttese, a Beatles tagjaként robbant be a köztudatba. Mindenhol járt és mindenkivel találkozott, aki számított. Olyan hírnevet és vagyont szerzett magának, amiről a legtöbben csak álmodnak. Huszonkét éves korában ráébredt, hogy az anyagi siker nem elégíti ki – valami hiányzott. Ravi Shankarral ápolt barátsága által és indiai utazásai során elmerült az indiai zenében és filozófiában. A meditáció és a spiritualitás vált élete mozgatórugójává. Ritka és soha nem látott felvételeket felhasználva gyerekkoráról, a Beatlesben töltött évekről, szólókarrierjének fény- és mélypontjait érintve, magánéletének örömteli és fájdalmas pillanatait is megmutatva az Oscar-díjas Martin Scorsese filmje végigköveti George Harrison életének ívét 1943-tól 2001-ig.


George Harrison: Élet az anyagi világbanFilm adatlap

Eredeti cím: George Harrison: Living in the Material World
Mozibemutató (UK): 2011. október 4.
Magyar cím és korhatár: George Harrison: Élet az anyagi világban (12)
Magyar mozibemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2016. június 1.
Műfaj: Dokumentum, Életrajzi, Zene
Rendező: Martin Scorsese
Forgatókönyvíró:
Szereplők: George Harrison, Olivia Harrison, Eric Clapton, Terry Gilliam, Eric Idle, George Martin, Sir Paul McCartney, Yoko Ono, Tom Petty, Phil Spector, Ringo Starr
Filmstúdió: Grove Street Pictures
Magyar forgalmazó: Fantasy Film


George Harrison: Élet az anyagi világban film képek


George Harrison: Élet az anyagi világban eredeti nyelvű előzetes /trailer/George Harrison: Élet az anyagi világban film klipekGeorge Harrison: Élet az anyagi világban TV SpotKapcsolódó anyagok:


George Harrison: Élet az anyagi világban IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ