Förtelmes főnökök – trailerrel

4
881

Egy szexmániás fogorvos (Jennifer Aniston), egy diktátorhajlamú marketinges (Kevin Spacey), és egy férfi, aki csak örökölte a céget, de mindent tökretesz maga körül (Colin Farrell) – Vitán felül ők a világ legelviselhetetlenebb, legutálatosabb főnökei. Három beosztottjuk (Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day) egy ideig nyögi a zsarnokságukat, ám eljön a nap, amikor összeszedik a bátorságukat, és fellázadnak. Persze, úgy, hogy senki ne vegye észre. A titkos szervezkedés eredménye egy ravasz gyilkossági terv, amely véget vetne a sok főnöki gonoszkodásnak – és intő például szolgálhatna más gonosz felettesek számára is. De amit szegény beosztottak kitalálnak, az sosem sikerül. Még a sors is zsarnokoskodik felettük.


Förtelmes főnökökFilm adatlap

Eredeti cím: Horrible Bosses
Bemutató (USA): 2011. július 8.
Magyar cím: Förtelmes főnökök
Magyar bemutató: 2011. július 28.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. december 7.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Seth Gordon
Forgatókönyvíró: Michael Markowitz, John Francis Daley
Szereplők: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Donald Sutherland, Julie Bowen, Jamie Foxx
Filmstúdió: New Line Cinema


Förtelmes főnökök film képek:
Förtelmes főnökök előzetes /Trailer/Förtelmes főnökök film klipekFörtelmes főnökök TV SpotKapcsolódó anyagok:


Förtelmes főnökök IMDb adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kegyetlen jó film! Anistont eddig is nagyon szerettem, és furcsa volt tőle egy ilyen szerep, ugyanakkor nagyon jó volt benne, végig nevettem! Nézze meg aki még nem látta!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..