Fogságban – magyar előzetessel

4
1787

Milyen messze mennél el, hogy megvédd a családodat? Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető detektív (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie.
Az őrjöngő apa tudva, hogy gyermeke élete forog kockán, és a rendőrség egyetlen nyomot követve nem bukkant a kislányokra, úgy dönt, nincs más esélye: kezébe veszi az irányítást, kerüljön bármibe. De vajon egy elszánt apa mire képes, hogy megvédje a számára legfontosabbat?


FogságbanFilm adatlap

Eredeti cím: Prisoners
Mozibemutató (USA): 2012. szeptember 20.
Magyar cím és korhatár: Fogságban (16)
Magyar bemutató: 2013. október 10.
DVD megjelenés (HUN): 2014. február 12.
Műfaj: Bűnügyi Dráma, Thriller
Rendező: Denis Villeneuve
Forgatókönyvíró: Aaron Guzikowski
Szereplők: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Paul Dano, Maria Bello, Terrence Howard, Melissa Leo
Filmstúdió: Alcon Entertainment


Fogságban film képek
Fogságban magyar feliratos előzetes /trailer/Fogságban feliratos film klipFogságban nyár TV SpotKapcsolódó anyagok:


Fogságban IMDB adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Pfffűű ez nem tűnik rossznak. Színészeket nagyon bírom, a film téma elég tetszetős, mert rengeteg csavarra és feszültségre lehet számítani egy ilyen gyerekrablós történetnél, amit remélem ki is használnak maximálisan a készítők. Azért Hugh Jackman-ből, Jake Gyllenhaal-ból és Terrence Howard-ból kinézem, hogy elolvasták a forgatókönyvet mielőtt rábólintottak a szerződésre (bár ebből kettő színész a Movie 43-ra is rábólintott 🙂 ).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ