Flörti Dancing – magyar előzetessel

1
789

1987: a 13 éves Bruce Garett ég a vágytól, hogy megmutathassa a világnak tánctudását az Országos Serdülő Salsa Bajnokságon. Vágya azonban egy végzetes éjszakát követően szertefoszlik, önbizalma meggyengül és ezzel élete eltávolodik a tánc világától.
Huszonöt évvel később, az álmaitól megfosztott Bruce (Nick Frost) jó pár kilót felszedve, magányosan és elszigetelten él. Egy nap új főnököt kap: a bájos és vicces Juliát (Rashida Jones). A nő megjelenésével Bruce rádöbben, hogy ideje önvizsgálatot tartania, és ugyan tudja, hogy nincs esélye Juliánál, mégis késztetést érez arra, hogy összeszedje magát és változtasson unalmas életvitelén. A hatalmas egójú, sikeresebb kollégája (Chris O’Dowd) azonban könnyebben veszi Julia meghódításának akadályait és ez újra összetöri Bruce szívét.
Nővére (Olivia Colman), látva testvére keserűségét, szövetkezik Bruce gyermekkori tánctanárával (Ian McShane) és egy amatőr salsa-oktatóval karonöltve minden követ megmozdítanak azért, hogy Bruce visszanyerhesse egykori életvidám, táncos énjét és megtalálhassa élete szerelmét.


Flörti DancingFilm adatlap

Eredeti cím: Cuban Fury
DVD-bemutató (Angol): 2013. február 14.
Magyar cím és korhatár: Flörti Dancing (12)
Magyar bemutató: 2014. május 1.
DVD megjelenés (HUN): 2014. szeptember 4.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: James Griffiths
Forgatókönyvíró: Jon Brown (Nick Frost ötletéből)
Szereplők: Nick Frost, Chris O’Dowd, Rashida Jones, Ian McShane, Alexandra Roach
Filmstúdió: Big Talk Productions
Magyar forgalmazó: ADS Service


Flörti Dancing film képek
Flörti dancing magyar szinkronos előzetes 1Flörti dancing magyar szinkronos előzetes 2Flörti Dancing film klipFlörti Dancing TV SpotKapcsolódó anyagok:


Flörti Dancing IMDB adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..