Florence – A tökéletlen hang – szinkronos előzetessel

0
2798

Florence Foster Jenkins (Mery Streep), a gazdag és nagylelkű New York-i örökösnő kislánykora óta arról ábrándozik, hogy híres énekesnő lesz belőle. Imádja az operát, őszintén lelkesedik a zenéért, és nagyon elszánt. Még egy olyan aprócska dolog sem tántoríthatja el céljától, mint hogy fülsiketítően hamisan nyivákol, képtelen tisztán kiénekelni a hangokat, nem tudja pontosan tartani a ritmust, és eszméletlenül rossz a kiejtése, ami egy olasz áriánál nem elhanyagolható szempont.
Férje és menedzsere, az arisztokratikus fellépésű angol színész, St. Clair Bayfield (Hugh Grant) zártkörű koncerteket szervez, hogy imádott felesége csilloghasson a színpadon. A zeneimádó asszony pedig annyira felbátorodik a kezdeti sikereken, hogy egyszer csak bejelenti, nyilvános koncertet ad, méghozzá nem is akárhol: a híres-nevezetes Carnegie Hallban. A New York-i közönség annyira várja Florence különleges fellépését, hogy pillanatok alatt elkapkodják a jegyeket. Bayfieldnek és Florence rémült zongorakísérőjének, Cosmé Mc Moonnak (Simon Helberg) minden rafinériájára szüksége lesz, hogy felkészítse a lelkes művésznőt: az előadásnak talán nem lesz olyan kirobbanó fogadtatása, mint ahogy azt az eleven énekesnő elképzeli. De Florence hisz abban, amit csinál, és semmilyen akadály nem állhat boldogsága útjába.


Florence - A tökéletlen hangFilm adatlap

Eredeti cím: Florence Foster Jenkins
Mozibemutató (UK): 2016. május 6.
Magyar cím és korhatár: Florence – A tökéletlen hang (12)
Magyar mozibemutató: 2016. szeptember 8.
DVD megjelenés (HUN): 2017. január 4.
Műfaj: Életrajz, Dráma, Vígjáték
Rendező: Stephen Frears
Forgatókönyvíró: Nicholas Martin
Szereplők: Meryl Streep, Rebecca Ferguson, Hugh Grant, Simon Helberg, Neve Gachev
Filmstúdió: Pathé Pictures International, BBC Films
Magyar forgalmazó: Freeman Film


Florence – A tökéletlen hang film képek


Florence – A tökéletlen hang magyar szinkronos előzetes /trailer/Florence – A tökéletlen hang film klipekFlorence – A tökéletlen hang TV SpotKapcsolódó anyagok:


Florence – A tökéletlen hang IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..