Feledés /Oblivion/ – magyar előzetessel

14
1006

Jack Harper (Tom Cruise) az egyik utolsó robotrepülő szerelő, aki a túlszennyezettség miatt elhagyatottá vált Földön állomásozik. Egy nagyszabású hadművelet része ő, melynek során az élethez nélkülözhetetlen forrásokat vonnak ki a Földről a több évtizedes háború után, és egy szörnyű fenyegetés árnyékában. Ám Jack küldetésének nemsokára vége. Több ezer méter magasan járőrözik a lélegzetelállító égbolton, de az élete a feje tetejére áll, amikor megment egy gyönyörű idegent egy lezuhant űrhajóból. A nő érkezése olyan események láncolatát indítja be, melyek során Jack kénytelen megkérdőjelezni mindent, amit tud, és az emberiség sorsa az ő kezébe kerül.


FeledésFilm adatlap

Eredeti cím: Oblivion
Mozibemutató (USA): 2013. április 12.
Magyar cím és korhatár: Feledés
Magyar bemutató: 2013. április 11.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2013. augusztus 21.
Műfaj: Sci-fi, Akció
Rendező: Joseph Kosinski
Forgatókönyvíró: Joseph Kosinski, Karl Gajdusek
Szereplők: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo
Filmstúdió: Universal


Feledés film képek
Feledés előzetes /trailer/Feledés TV SpotFeledés film klipKapcsolódó anyagok:


Feledés IMDB adatlap


14 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jó film ,jó szereplők ,jó történet ,de ez a feliratozás már lehetne a múlté.A másik meg ,hogy félrevezetős a cikk ,de nem én vagyok az első aki ezt közli.Jó lenne ha a héten a Pacific Rim-et szinkronizálnák és nem feliratoznák ,de majd beszélek velük. 🙂

  2. Én preferálom a feliratos filmeket. Sokszor szöveg hűbb, mint a szinkron és szeretem a színészek eredeti hangját. Persze nem fogok eret vágni egy szinkronos produkció miatt – főleg, hogy a magyar szinkron a best -, de előbb-utóbb azokat a filmeket is megnézem egyszer eredeti hanggal.

  3. Na és mér trágya a magyar szinkron? Csak mert nem szó szerinti néha a fordítás? Na és akkor mi van? Nem biztos, hogy ami angolul jól hangzik, az a magyarban is jól hangzana.
    Egyébként nem olvasni meg angolt tanulni akarok egy filmnél, hanem nézni azt. Ha meg angolul nézem, akkor sem kapcsolom be a feliratot, mert akkor nem igazán lehet látni a színészek játékát, állandóan csak a feliratra kell figyelni. Én jobb szeretem magyarul nézni a filmeket, de ez saját vélemény. Én elfogadom annak a véleményét is, aki eredeti nyelven szereti nézni a filmeket, de azt nem, ha fikázza a szinkront.

  4. Ma megnéztem moziban ezt a gyöngyszemet! Hát mit ne mondjak, hatalmas film volt!! Ezt a filmet nagyon nehéz lesz űberelni idén, már csak ha a sci-fi kategóriát tekintjük! Iszonyatosan brutális látványvilág, jó történet, hatalmas csattanók… Olvastam 1-2 helyen, hogy sok összeollózott dolog van a filmben más filmekből, ez való igaz, de legalább azt kurva jól összehozták és 1 percre nem hagyták lankadni a néző figyelmét! Amikor már azt hinné az ember, hogy a készítők nem tudnak meglepni semmivel és már lassan vége a filmnek, akkor kapsz még1 flesst és még1-et és csak azt veszed észre, hogy az állad a padlót karcolja! 😀 Úgy elrepült ez a 2 óra, hogy szívem szerint még néztem volna vagy 3-4 óráig! 😀 Moziból kijövet, pedig másra se tudsz gondolni csak a filmre és próbálod összerakni a látottakat… Hát nem volt semmi! Mindenkinek bátran ajánlom a megtekintését moziban, ezt ne hagyjátok ki, megéri a jegy árát!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ