Fatima – A 13. napon – trailerrel

3
359

Az I. világháború még javában tart, amikor a portugáliai Fatima kisváros közelében, egy Cova da Iria nevű helyen három pásztorgyermek előtt megjelent Szűz Mária. A jelenés még ötször ismétlődött meg, utoljára a napcsodaként elhíresült esetet közel 70.000-en követték nyomon. A film az egyik gyermek, a később apácának állt Lúcia nővér és független szemtanúk visszaemlékezései alapján készült a Higgins testvérek tolmácsolásában. Az előzetes alapján nem mindennapi látványvilágú, keresztényi tematikájú film kerül a nagyközönség elé.


Fatima - A 13. naponFilm adatlap

Eredeti cím: The 13th Day
Mozibemutató (Francia): 2009. május 13.
Magyar cím: Fatima – A 13. napon
Magyar bemutató: 2012. május 17.
DVD megjelenés (HUN): 2012. szeptember 29.
Műfaj: Életrajzi dráma
Rendező: Ian Higgins, Dominic Higgins
Forgatókönyvíró: Helen L. Brady, Dominic Higgins, Ian Higgins
Szereplők: Filipa Fernandes, Jane Lesley, Michael D’Cruze, Tarek Merlin, Derek Horsham
Filmstúdió: 13th Day Films


Fatima – A 13. napon képek
Fatima – A 13. napon előzetes /trailer/Fatima – A 13. napon film klipFatima – A 13. napon TV SpotKapcsolódó anyagok:


Fatima – A 13. napon IMDB adatlap


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A fotózás nem mindennapinak ígérkezik az egyszer biztos. Amin így első pillantásra komolyat bukhat a film, ha a teológiai mondandóját túlságosan erőszakosan kívánja a néző torkán letuszkolni.

  2. Steve Berry hasonló regényeket ír,mint Dan Brown.A gyengébbek kedvéért a Da Vinci-kód írója:-).Szóval Steve Berry egyik könyve (szerintem mellesleg a legjobb)az “A harmadik titok”.Ezt a témát boncolgatja óriási izgalmakkal és rettentő érdekesen,úgyhogy ajánlom mindenkinek jó szívvel…A filmet meg fogom nézni,mert bár nem vagyok hívő,a fatimai látomásokat még a Római Anyaszentegyház is elismerte valamelyest,pedig azok ott a Szent Péter téren elég nehezen hisznek,ha nem velük történik meg az isteni kinyilatkoztatás…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..