Érkezés /Arrival/ – feliratos előzetessel

0
7235

Végre megtörtént! Találkozunk az idegenekkel. A Föld jó néhány pontjára titokzatos, óriási tárgyak szállnak le. Amerikában a hadsereg vezetésével különleges egységet hoznak létre, hogy eldöntsék, mi a teendő. Megpróbálják felvenni a kapcsolatot a vendégekkel, de a háborúra is felkészülnek.
A csapatnak több civil tagja is van, az egyikük nyelvész (Amy Adams), akinek az a dolga, hogy segítse a földiek és az idegen lények kommunikációját. Ő is behatol az egyik űrhajóba, ő is ott van, amikor először találkozik ember egy másik világ küldöttével… és ettől kezdve látszólag egyre gyakrabban irányítja ő az eseményeket – miközben ő is sodródik. Víziók, emlékképek kísértik, melyek valamiképpen összefüggenek az emberiség legnagyobb kalandjával, amiről még senki nem tudja, hogy békét hoz-e vagy háborút.
A Sicario és a készülő A szárnyas fejvadász-folytatás rendezője különös hangulatú, meghökkentő látványvilágú, emlékezetes sci-fit készített.


ÉrkezésFilm adatlap

Eredeti cím: Arrival
Mozibemutató (USA): 2016. november 11.
Magyar cím és korhatár: Érkezés (12)
Magyar mozibemutató: 2016. november 10.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2017. március 17.
Műfaj: Dráma, Sci-Fi
Rendező: Denis Villeneuve
Forgatókönyvíró: Eric Heisserer, Ted Chiang (novella)
Szereplők: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Mark O’Brien, Tzi Ma, Nathaly Thibault, Abigail Pniowsky
Filmstúdió: 21 Laps Entertainment, FilmNation Entertainment
Magyar forgalmazó: InterCom


Érkezés film képek


Érkezés magyar feliratos előzetes /trailer/Érkezés film klipekÉrkezés TV SpotKapcsolódó anyagok:


Érkezés IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..