Én a séf – Jean Reno új vígjátéka

2
1357

Jean Reno új vígjátékában egy sztárséfet alakít, akit az étteremcsoport új vezetője rövid úton ki szeretne penderíteni, hogy egy ifjú kollégára cserélje le, aki a molekuláris gasztronómiát kultiválja. Az új vezető mindezt úgy kívánja elérni, hogy a Reno alakította Lagarde-ot szégyenbe hajtsa, és az étterem elveszítse az egyik csillagát. Ezért elkezdi kirúgni Lagarde csapatának tagjait, miközben az egyik legfigyelemreméltóbb étteremkalauz kritikusainak érkezése várható. Lagarde felveszi maga mellé Jacky-t (Michaël Youn), aki rendkívül tehetséges, ám nehezen irányítható szakács.
Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Rémy, a L’ecsó imádnivaló patkánya már bizonyította, hogy igenis van helye a fakanálnak a szórakoztatóiparban, most Jean Reno emeli piedesztálra e nemes hivatás, a séf címet a szélesvásznon.


Én a séfFilm adatlap

Eredeti cím: Comme un chef
Mozibemutató (Francia): 2012. január 21.
Magyar cím és korhatár: Én a séf (12)
Magyar bemutató: 2012. június 21.
DVD megjelenés (HUN): 2012. október 17.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Daniel Cohen
Forgatókönyvíró: Daniel Cohen
Szereplők: Jean Reno, Michaël Youn, Raphaëlle Agogué, Julien Boisselier
Filmstúdió: Gaumont, TF1 Films Production, A Contracorriente Films


Én a séf képekÉn a séf előzetes /trailer/


Korhatár besoroláson még át nem esett anyag, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.Én a séf film klipÉn a séf TV SpotKapcsolódó anyagok:


Én a séf IMDB adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..