Emlékmás sztori-videó, poszter és jelenet

2
290

emlekmas_poszterEgy remek színfalak mögött videó, egy kissé amatőrnek tűnő új poszter és az első jelenet is megérkezett a Sony Pictures Emlékmás remake-jéhez, amit 2012. augusztus 3-án kezdenek el vetíteni az amerikai mozik (Hozzánk két héttel később érkezik).
A sztori-videóban eddig nem látott jelenetek kíséretében a film főszereplőinek kommentárjával ismerhetjük meg a történet fő vonalát. Tartalom: Isten hozott a Rekall vállalatnál, a cégnél, amely az álmaidat valódi emlékekké alakítja. Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű munkás, aki számára ez az ígéret jelenti a tökéletes szabadulást az unalmas hétköznapok elől: egy szuperkém-élet emlékeit szeretne, olyan emberét, aki bármit megtehet, amit csak akar. A művelet közben azonban valami szörnyű hiba történik, és Quaid-re vadászni kezd a rendőrség, melyet a szabad világ vezetője, Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston) irányít… © filmtrailer.hu


Emlékmás sztori-videóEmlékmás jelenetEmlékmás film adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..