Emberek a hídon /Men on the Bridge/

4
343

Fikret illegálisan rózsát árul a Boszporusz híd dugójában; a hídon, amely összeköti Ázsiát és Európát – ezzel párhuzamosan pedig kilátástalan küzdelmet folytat azért, hogy rendes munkát szerezzen magának Isztambul belvárosában.
Umut taxis, aki nap mint nap keresztülhajt a Boszporusz hídon. Felsége igényei sajnos jóval meghaladják pénzügyi lehetőségeit, így szinte megállás nélkül hajtja magát.
Murat közlekedési rendőr a hídon, egy végtelenül magányos ember, aki esténként az interneten próbál párt keresni magának. A három ember sorsa – anélkül, hogy észre vennék – minden nap, a délutáni csúcsforgalomban összekapcsolódik, a többi milliónyi isztambulihoz hasonlóan, akik a nagyváros szűkre szabott lehetőségei közt próbálják valóra váltani álmaikat…


Emberek a hídon /Men on the Bridge/Film adatlap

Eredeti cím: Köprüdekiler/Men on the Bridge
Bemutató (Török): 2011. március 19.
Magyar cím: Emberek a hídon
Magyar bemutató: 2011. március 3.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendező: Asli Özge
Forgatókönyvírók: Asli Özge
Szereplők: Umut Ilker, Fikret Portakal, Murat Tokgöz, Cemile Ilker
Filmstúdió:


Emberek a hídon /Men on the Bridge/ film képek:

Emberek a hídon /Men on the Bridge/ előzetes /Trailer, HQ/Emberek a hídon /Men on the Bridge/ TV Spot /HQ/Emberek a hídon /Men on the Bridge/ film klip /HQ/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..