Elveszett személyek körzete /Lost Persons Area/

0
59

Az Elveszett személyek körzete, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon nagy sikerrel bemutatott – a legjobb forgatókönyv SACD díját nyerte el – Belga filmdráma aminek történetesen egy magyar színész, Hajdu Zoltán Miklós a főszereplője, valamint egy magyar, Márkos Albert (Taxidermia) szerezte a zenéjét.
Tartalom: Marcus és Bettina boldog és érzelemdús házasságban élik mindennapjaikat egy villamos áram termelő telephelyen. Egyedül kilenc éves, különc lányuk viselkedése zavarja meg az idillt. A multikulturális, magyarokat is foglalkoztató munkahelyre új férfi, egy csendes idegen (Hajdu Zoltán Miklós) érkezik, ám nem ő, hanem egy tragikus baleset forgatja fel a hétköznapokat. Marcus egy magaslati munka során áramütést kap, s magatehetetlenül zuhan a mélybe. Bár túléli a balesetet, lábát amputálják, s élete örökre megváltozik – mint ahogy az egész családé is. A kislány egyre jobban befordul saját világába, a nő pedig egyre közelebb kerül az újonnan érkező fiatalemberhez…


Elveszett személyek körzeteFilm adatlap

Eredeti cím: Lost Persons Area
Bemutató (Belgium): 2009. szeptember 9.
Magyar cím: Elveszett személyek körzete
Magyar bemutató: 2009. március 25.
DVD megjelenés:
Műfaj: Dráma
Rendező: Caroline Strubbe
Forgatókönyvíró: Caroline Strubbe
Szereplők: Hajdu Zoltán Miklós, Kimke Desart, Lisbeth Gruwez, Sam Louwyck
Filmstúdió:


Elveszett személyek körzete /Lost Persons Area/ film képek:
Elveszett személyek körzete /Lost Persons Area/ előzetes /Trailer, GQ/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap
Hivatalos oldal (Német)

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..