Élni vagy halni

3
184

Joey Scalini az egyik legnagyobb hollywoodi akciófilm sztár, aki előéletében a full-contact harcművészeti ágban négyszeres világbajnok volt, régi barátja és harcostársa Dragos Molnar meghívására a klubjában rendezett világszépe versenyt zsürizni érkezik Londonba. Így megy ez már hosszú évek óta. Dragos, aki legalizált üzleti vállalkozásai mellett a londoni alvilág “keresztapája” lett időközben, szintén avatott harcművész. Mindkettőjük tanítómestere, Mr. Sakita, egyben Dragos üzlettársa, a zsürielnöki teendőket látja el.
Joey és Dragos 15 éves “barátsága” hamar léket kap, amikor Dragos a nők által elkényeztetett barátjának bemutatja a szépségverseny résztvevőit, köztük az általa felfedezett, és első számúnak nyilvánított, háremébe szánt angol lányt, Tatiana-át. Joey-t elvarázsolja a lány, és persze a szimpátia kölcsönös. Érzi ezt Dragos, hogy “tulajdona” veszélybe került, ezért egyre ingerültebb lesz.


Élni vagy halniFilm adatlap

Eredeti cím: The Number One Girl
Bemutató (USA): 2006. május 16.
Magyar cím: Élni vagy halni
Magyar bemutató: 2012. március 8.
DVD, Blu-ray megjelenés (HUN):
Műfaj: Akció, Thriller, Dráma,
Rendező: Luc Campeau
Forgatókönyvíró: Douglas W. Miller
Szereplők: Tony Schiena, Vinnie Jones, Lisa McAllister, Pat Morita, Keith Eyles
Filmstúdió: Bauer Martinez Studios


Élni vagy halni film képek:
Élni vagy halni magyar feliratos mozielőzetesÉlni vagy halni TV SpotÉlni vagy halni film klipKapcsolódó anyagok:Élni vagy halni IMDB adatlap


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..