Ellenállók /Defiance/

0
419

1941-et írunk, a kelet-európai zsidók tömegeit hurcolják el és mészárolják le a náci betolakodók. Miután sikerrel megmenekülnek a biztos halálból, három fivér, Tuvia (Daniel Craig), Zus (Liev Schreiber) és Asael (Jamie Bell) abban a sűrű erdőben keres menedéket, melyet gyerekkoruk óta úgy ismernek, mint a tenyerüket. Hamarosan elkeseredett harc veszi kezdetét, mely kezdetben pusztán a túlélésről szól, ám ahogy egyre többen és többen csatlakoznak hozzájuk rejtekhelyükön, a fivérek rádöbbennek, hogy ezrek életének megmentésével elhunyt szeretteikért állnak bosszút.
Az Ellenállók rendkívüli történetet a családról, a becsületről, a kitartásról és a megváltásról, melyet remek színészi alakítások és Edward Zwick (Véres gyémánt, Az utolsó szamuráj) kiváló rendezése erősít.


EllenállókFilm adatlap

Eredeti cím: Defiance
Bemutató (USA): 2009. január 16.
Magyar cím: Ellenállók
Magyar bemutató: 2009. augusztus 25. (DVD-premier)
DVD megjelenés (HUN): 2011. feburár 9. (Újrakiadás)
Műfaj: Dráma, Háborús, Történelmi
Rendező: Ed Zwick
Forgatókönyvírók: Ed Zwick, Clay Frohman
Szereplők: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell, Alexa Davalos, Allan Corduner, Mark Feuerstein
Filmstúdió: Grosvenor Park Productions


Ellenállók /Defiance/ képgaléria:

Ellenállók /Defiance/ magyar feliratos előzetes /Trailer/Ellenállók /Defiance/ előzetes /Trailer, HQ-HD/Ellenállók /Defiance/ film klip /HQ-HD/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap


IMDb adatlap

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..