Elkerülhetetlen a Marvel filmek és sorozatok összefonódása – Kevin Feige szerint

0
865

Marvel filmek sorozatokNem csupán a mozis, de a sorozatos vonalon robbanásszerűen szélesedik a Marvel Univerzum – a S.H.I.E.L.D. ügynökei és az Agent Carter sikerét követően Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage és Iron Fist sorozat is készülőben van, sőt a Daredevil a nagyszerű első évad után már a másodikra készülődik. A tévés és a mozis szálak összekapcsolódása lassan egyre aktuálisabb kérdés, azonban az időzítési feladatok komoly kihívás elé állíthatják a készítőket – ezt maga Kevin Feige is megerősítette.

“Úgy gondolom, egy bizonyos ponton ez elkerülhetetlen lesz. Az idősávok persze ezt nem mindig teszik lehetővé – nekik (a sorozatok készítőinek) sokkal könnyebb dolguk van, mivel gyorsabban és rugalmasabban gyártják le az epizódokat – képesek például menet közben hivatkozásokat betenni a Bosszúállók, vagy az Amerika kapitány filmekhez. De haladjuk előre, ahogy egyre több sorozatot készítenek, ráadásul remek színészekkel a főszerepben – gondolok itt pl. a Daredevil-re – ez igen könnyen előfordulhat. A realitás azonban az, hogy amikor mi elkezdenénk a filmet, akkor ők már az évad közepén fognak tartani, mire pedig bemutatjuk azt, addigra nagy valószínűséggel már a második évad végén járnak. Ezt az idővonalat kell megtalálni, ami nem könnyű.”

A Jessica Jones sorozat november 20-án debütál, a Luke Cage, Iron Fist és a Daredevil 2. évada pedig 2016-ban, amennyiben hozzák az elvárt szintet, könnyen lehet, hogy szorosabbra fonódik a Marveles filmek és sorozatok világa. De azért várjuk ki a végét – és persze ne felejtsük el, hogy a tévésorozatos vonalon a konkurens DC Comics is igen erős az Arrow, a The Flash, a Gotham, valamint a már szintén berendelt Supergirl, Legends of Tomorrow, Preacher és Tini titánok szériákkal.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ