Éjszakai ragadozók – magyar előzetessel

0
5437

Susan Morrow (Amy Adams), Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrow-val (Armie Hammer), ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik szokásos és túlzottan gyakorta esedékes üzleti útjára, Susan pedig egy csomagot talál a postaládájában.
A csomagban egy regényt van, melyet a volt férje, Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal) írt, akivel már évek óta nem beszélt. A küldeményhez Edward egy levélkét is mellékelt, melyben arra bíztatja Susant, hogy olvassa el az írást, aztán keresse meg, amíg ő a városban tartózkodik. Este, egyedül az ágyban Susan olvasni kezd. A könyvet neki ajánlották…
…de a tartalma erőszakos és pusztító erejű. Susant olvasás közben mélyen megindítja Edward írása, és akarva-akaratlanul is felidézi a szerzővel közös szerelmi történetük legintimebb pillanatait. Megpróbál magába tekinteni, életének és karrierjének csillogó felszíne alá, és egyre inkább egyfajta bosszúként értelmezi a könyvet, melynek története arra kényszeríti, hogy átértékelje a döntéseit. Újraéled a szerelem, melyet elveszettnek hitt, és ahogy a történet halad, olyan felismerésre készteti, amely újraértelmezi a regény hősét és saját magát is.


Éjszakai ragadozókFilm adatlap

Eredeti cím: Nocturnal Animals
Mozibemutató (Brit): 2016. november 4.
Magyar cím és korhatár: Éjszakai ragadozók (16)
Magyar mozibemutató: 2016. november 17.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2017. április 7.
Műfaj: Dráma, Thriller
Rendező: Tom Ford
Forgatókönyvíró: Tom Ford, Austin Wright
Szereplők: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher, Armie Hammer, Laura Linney, Michael Sheen
Filmstúdió: Focus Features, Universal Pictures
Magyar forgalmazó: UIP-Duna Film


Éjszakai ragadozók film képek


Éjszakai ragadozók magyar feliratos előzetes /trailer/Éjszakai ragadozók film klipekÉjszakai ragadozók TV SpotKapcsolódó anyagok:


Éjszakai ragadozók IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ