Együtt az ég alatt – magyar feliratos előzetessel

1
181

Martha és Paul eszményi házasságban élnek, ráadásul Paul karrierje felívelőben van, új állást kap Marseilles-ben, s a boldog házaspár épp költözni készül. Azonban egyik nap két rendőr állít be az asszonyhoz, és férje öngyilkosságának hírét közlik vele. Martha csodálatos álomvilága pillanat alatt darabokra hull, s a temetés előkészítése során, miközben Paul ismerőseit keresgéli, ráébred, hogy valójában alig ismerte a férfit. Miközben több apró részlet is napvilágra kerül Paul múltjából, amelyek alátámasztják, férje nem volt mindenben őszinte vele, Martha fokozatosan átértékeli kettőjük kapcsolatát. Aztán találkozik Alexanderrel, akinek egyszerű kézmozdulatában felfedezni véli férje gesztusát, s úgy érzi, ismét szerelmes lett.
A film rendezője, Jan Schomburg a tavalyi Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon alkotásáért Label Europa Cinemas díjat kapott.


Csak a szélFilm adatlap

Eredeti cím: Über uns das All
Mozibemutató (Berlin): 2011. február
Magyar cím: Együtt az ég alatt
Magyar bemutató: 2012. április 5.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendező: Jan Schomburg
Forgatókönyvíró: Jan Schomburg
Szereplők: Sandra Hüller, Georg Friedrich, Felix Schmidt-Knopp, Kathrin Wehlisch, Valery Tscheplanowa, Verena Plangger, Julia Wieninger
Filmstúdió: Pandora Filmproduktion


Együtt az ég alatt képek
Együtt az ég alatt előzetes magyar felirattal /trailer/Együtt az ég alatt TV SpotEgyütt az ég alatt film klipKapcsolódó anyagok:


Együtt az ég alatt IMDB adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..