Egyesült szerelmes államok – feliratos előzetessel

0
846

1990 a szabadság első mámoros éve, egyúttal a kételyek és a bizonytalan jövő időszaka is a szabadságukat visszakapó kelet-európai országok és társadalmaik számára. Nem volt ez másképp Lengyelországban sem, ahol szintén érződik ekkor a változás szele. A névtelen város kihalt lakótelepén négy eltérő korú, látszólag elégedett nő él, akik boldogságra vágynak és szeretnék beteljesíteni vágyaikat. Agata, a fiatal anyuka, boldogtalan házasságban él, és egy olyan kapcsolatban próbálná megtalálni a kiutat, aminek megvalósulása teljességgel lehetetlen. Renata, az idős tanárnő, feleslegessé válik az iskolában, bánatában pedig szomszédjáért, Marzenáért kezd el rajongani. Marzena, a volt szépségkirálynő, három éve nem látta Nyugat-Németországban dolgozó férjét. Iza, Marzena nővére, iskolaigazgató, és egyik tanítványának az apjába szerelmes reménytelenül. A nők sorsán keresztül az átmeneti időszak vívódásait ismerheti meg a közönség az Ezüst Medve-díjas alkotásban.


Egyesült szerelmes államokFilm adatlap

Eredeti cím: Zjednoczone stany milosci
Mozibemutató (Lengyel): 2016. július 29.
Magyar cím és korhatár: Egyesült szerelmes államok (18)
Magyar mozibemutató: 2016. december 29.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendező: Tomasz Wasilewski
Forgatókönyvíró: Tomasz Wasilewski
Szereplők: Julia Kijowska, Magdalena Cielecka, Dorota Kolak, Marta Nieradkiewicz
Filmstúdió: Common Ground Pictures
Magyar forgalmazó: Vertigo Media


Egyesült szerelmes államok képek


Egyesült szerelmes államok magyar feliratos előzetes /trailer/Egyesült szerelmes államok film klipekEgyesült szerelmes államok TV SpotKapcsolódó anyagok:


Egyesült szerelmes államok IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..