Egy ropi naplója /Diary of a Wimpy Kid/

0
999

Greg Heffley (Zachary Gordon) szerint a suli felső tagozata az egyik legostobább dolog, amit ember valaha is kitalált. Főleg a magafajta kis ropik számára, akik csak szenvednek az elnyomó izompacsirták között, akik már rég borotválkoznak. Hogy túlélje az állandó megpróbáltatásokat, és valahogyan elérje az őt bőven megillető elismerést, Greg megpróbál kidolgozni egy olyan mindent magába foglaló rendszert, amellyel képes eligazodni ebben a félelmetes közegben. Greg mindent naplóformában készül papírra vetni, s bár ő inkább ragaszkodik a komolyabb megnevezéshez, hiszen mégsem kislányos időtöltésnek szánja, végső soron olyan naplószerűség kerül ki a kezei közül, amely hűen tükrözi saját véleményét, gondolatait a dolgokról, amelyeket családi történetekkel, gyötrelmekkel fűszerez.
A film Jeff Kinney 2007-ben kiadott ifjúsági (kép)regénye alapján született, mely az USA-ban egy igazi bestseller volt a gyermekkönyvek közt, és mely a magyar keresztségben az Egy ropi naplója nevet kapta.


Egy ropi naplójaFilm adatlap

Eredeti cím: Diary of a Wimpy Kid
Bemutató (USA): 2010. március 19.
Magyar cím: Egy ropi naplója
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2010. február 23.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Thor Freudenthal
Forgatókönyvírók: Jackie Filgo, Jeff Filgo, Jeff Judah, Gabe Sachs
Szereplők: Zachary Gordon, Chloe Moretz, Steve Zahn, Rachael Harris, Robert Capron, Devon Bostick, Grayson Russell
Filmstúdió: 20th Century Fox


Egy ropi naplója /Diary of a Wimpy Kid/ film képek:
Egy ropi naplója /Diary of a Wimpy Kid/ előzetes /Trailer, HQ-HD/Egy ropi naplója /Diary of a Wimpy Kid/ film klippek /HQ-HD/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap


IMDb adatlap

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..