Egy kutya négy élete – szinkronos előzetessel

0
2432

Bailey pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között.
Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik újjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.


Egy kutya négy életeFilm adatlap

Eredeti cím: A Dog’s Purpose
Mozibemutató (USA): 2017. január 27.
Magyar cím és korhatár: Egy kutya négy élete (12)
Magyar bemutató: 2017. január 26.
DVD megjelenés (HUN): 2017. május 31.
Műfaj: Dráma, Kaland, Családi
Rendező: Lasse Hallström
Forgatókönyvíró: W. Bruce Cameron (regény), Cathryn Michon
Szereplők: Britt Robertson, Dennis Quaid, Josh Gad, K.J. Apa, Logan Miller, Juliet Rylance
Filmstúdió: Amblin Entertainment
Magyar forgalmazó: Freeman Film


Egy kutya négy élete film képekEgy kutya négy élete magyar szinkronos előzetes /trailer/Egy kutya négy élete film klipEgy kutya négy élete TV SpotKapcsolódó anyagok:


Egy kutya négy élete IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ