Égenjárók /Sukai kurora – The Sky Crawlers/

6
675

Mamuro Oshii, a Ghost in the Shell és az Innocence rendezője ismét az ember és gép összeférhetetlen, mégis szorosan összekapcsolódó viszonyát vizsgálja.
Egy világban, amely nagyon hasonlít sajátunkra, léteznek olyan gyermekek, akik nem öregszenek. Kildren néven ismeri őket a világ, és folyamatosan háborúban állnak – hogy ki ellen, és hogy vereséggel avagy győzelemmel végződik-e, számukra teljesen érdektelen. Yuichi Kannami is egy Kildren. Egy fiatal pilóta, akit egy bevetésre küldenek, és akinek az a kísérteties érzése támad, minden amit tesz, és történik vele, egyszer már megtörtént… © filmtrailer.hu


ÉgenjárókFilm adatlap

Eredeti cím: Sukai kurora – The Sky Crawlers
Bemutató (Japán): 2008. augusztus 2.
Magyar cím: Égenjárók
Magyar bemutató: 2010. március 4.
DVD megjelenés (HUN): 2010. december 16.
Műfaj: Animációs, Rajzfilm, Kaland, Fantasy
Rendező: Mamoru Oshii
Forgatókönyvíró: Mamoru Oshii, Chihiro Itou
Szereplők: Rinko Kikuchi, Chiaki Kuriyama,
Shosuke Tanihara, Bryce Hitchcock, Ryo Kase
Filmstúdió:


Égenjárók /Sukai kurora – The Sky Crawlers/ film képek:
Égenjárók /Sukai kurora – The Sky Crawlers/ előzetes /Trailer, HQ-HD/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap
Hivatalos oldal (Japán)

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez szerintem szörnyű!
    Megnéztem az első részét az animax-en.Az elején elég jónak tűnt, szép grafika, jó légi csata.Ezután jött egy 2-3 perces felhőmutogatás.Majd kiszálltak a gépből és azt vettem észre, hogy az emberek kinézete teljesen elüt a többi tárgytól.És ami engem a legjobban zavart, az hogy az időben nem tudom hova tenni.Először olyan 30-40-es évekre gondoltam, de ezután a főnökük irodájában láttam egy PC-t,Porsche 911-el furikáznak, egy 50-es évek beli amerikai ebédlő stb.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..