Dunkirk – új előzetessel

0
6566

Tartalm: A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. 1940 májusának végén végén a diadalmasan előretörő német hadsereg bevonult Belgiumba, és a franciaországi Dunkerque közelében a tengerhez szorította a brit és francia katonákat. A legfeljebb 5 kilométeres szakaszon a szövetségesek több mint 300 000 embere szorult össze, és nem volt merre menekülniük. Az angol flottának különleges és váratlan akcióval, hatalmas veszteségek árán mégis sikerült véghezvinni a mentőakciót – és sikerrel juttatta ki a frontvonalból a szabad világ utolsó hadseregét. Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről…


DunkirkFilm adatlap

Eredeti cím: Dunkirk
Mozibemutató (USA): 2017. július 21.
Magyar cím és korhatár: Dunkirk (12E)
Magyar bemutató: 2017. július 20.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2017. december 6.
Műfaj: Háborús, Dráma
Rendező: Christopher Nolan
Forgatókönyvíró: Christopher Nolan
Szereplők: Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, James D’Arcy, Mark Rylance, Harry Styles
Filmstúdió: Syncopy, Warner Bros.
Magyar forgalmazó: InterCom


Dunkirk film képekDunkirk magyar szinkronos előzetes #3 /trailer/Dunkirk magyar szinkronos előzetes #2 /trailer/Dunkirk magyar feliratos előzetes #1 /trailer/Dunkirk film klipDunkirk TV SpotKapcsolódó anyagok:


Dunkirk IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..