Álmok otthona – magyar előzetessel

16
1216

Will Atenton (Daniel Craig), a sikeres író feleségével Libby-vel (Rachel Weisz) és két kislányukkal egy ódon New England-i kisvárosba költöznek. Alig kezdenek azonban neki új életüknek, felfedezik, hogy az otthonuknak választott ház egy gyilkosság helyszíne volt: egy nőt és gyermekeit mészárolták le brutálisan a házban. Az egész város úgy gondolja, hogy a tettes a férj volt, aki még mindig életben van…
Will szomszédja, Ann Paterson (Naomi Watts) segítségével úgy dönt, megpróbálja kideríteni, mi áll a rejtélyes gyilkosság mögött, ahogy azonban körvonalazódni kezd a felkavaró eset, Will és Ann rájön, hogy könnyen lehet, hogy a ház nem csupán a korábbi tulajdonosainak tartogat horrorba illő meglepetéseket. © filmtrailer.hu


Álmok otthonaFilm adatlap

Eredeti cím: Dream House
Bemutató (Francia): 2011. szeptember 30.
Magyar cím: Álmok otthona
Magyar bemutató: 2011. október 6.
DVD és Blu-Ray megjelenés (HUN): 2012. március 1.
Műfaj: Thriller
Rendező: Jim Sheridan
Forgatókönyvíró: David Loucka
Szereplők: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz, Marton Csokas, Elias Koteas, Jane Alexander
Filmstúdió: Universal Pictures


Álmok otthona film képek:
Álmok otthona magyar feliratos előzetes:Álmok otthona előzetes /trailer/Álmok otthona Film klipekÁlmok otthona TV SpotKapcsolódó anyagok:


Álmok otthona IMDb adatlap


16 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem rossz. Egyrészt a történet nagyon jó. Nekem nagyon hasonlít a Rettegés háza c. filmre. Másrészt a színészgárda nagyon tetszik. Ott van pl. Daniel Craig és Rachel Weisz. Imádom őket. Úgyhogy ez a film nálam már most 8/10.

  2. A téma igaz, lerágott csont, de az új szemlélet, új értelmet ad neki! Szerintem nagyon jó film, kicsit szomorú:( És a közepe zavarodott, de a végén mindenki mindent megért. Érdemes megnézni!

  3. Számomra nagyon furcsa film,a film közepén azt éreztem hogy kezdek én is becsavarodni mert alig tudtam követni az eseményeket.

    Csankó Zoli meg nem éppen jó szinkron Craig-nek de hát ez van…

    Nálam is 5 pont.

  4. Nagyon tetszett a film, azonban egy dolgot még mostanra sem tudtam eldönteni…valóban megtörtént a gyilkolászós sztori, a középétől a végéig, vagy ez csupán a főszereplő által éppen írt könyv cselekménye??? mikor a felesége kérdezi, hogy miről irja a könyvet, ezt válaszolja: nem mondhatom el, mert elszáll az ihletem…szerintem nem az ő családját gyilkolták le, és nem is a szomszéd nő férje, csupán ez adta az ihletet a könyv irásra…vélemények:???

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..