Disturbia /Disturbia/

4
406

Kale Brecht (Shia LaBeouf) apja halála zárkózottá, nehezen kezelhetővé válik, és állandóan bajba kerül. Az igazságszolgáltatás azonban ezt nem nézi jó szemmel, és végül egy három hónapos házi őrizetre ítélik a fiatal fiút. Kale mivel nem hagyhatja el birtokukat, azzal tölti az időt, hogy egy távcsővel a környékbelieket figyeli. Ez jó szórakozásnak indul, ráadásul ennek köszönhetően még egy nagyon csinos lánnyal, Ashley-vel (Sarah Roemer) is összehozza a sors, azonban hamar sötét tikokra derül fény. A fiú rájön, hogy egyik szomszédja, a rejtélyes Mr. Turner (David Morse) valójában egy sorozatgyilkos. Kale hát nyomozni kezd, azonban senki nem hisz neki, és ha a gyilkos rájön, hogy mit tud, a fiú el sem tud menekülni. © filmtrailer.hu


DisturbiaFilm adatlap

Eredeti cím: Disturbia
Bemutató (USA): 2007. április 13.
Magyar cím: Disturbia
Magyar bemutató: 2007. augusztus 16.
DVD megjelenés (HUN): 2008. január 28.
Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. május 12.
Műfaj: Thriller
Rendező: D.J. Caruso
Forgatókönyvírók: Christopher B. Landon, Carl Ellsworth
Szereplők: Shia LaBeouf, Sarah Roemer, David Morse, Aaron Yoo, Carrie-Ann Moss
Filmstúdió: DreamWorks Pictures


Disturbia /Disturbia/ film képek:
Disturbia /Disturbia/ előzetes /Trailer, HQ/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap
IMDb adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Talán Spielberg neve fogja meg leginkább az emberek tekintetét, mert bizony ő rossz filmekhez nem sűrűn adja a nevét, de a rendező székben nem ő ült, hanem Caruso, aki egy kis tinivígjátéknak tűnő bemelegítés után, jó kis thillert hozott össze.

  2. Anno elvárások nélkül ültem le elé. Nagyon kellemesen csalódtam benne. Már a film elején lévő karambol ábrázolása remekül sikerült, megadja az alaphangulatot. Bár korábbi filmekben is láttam már – igaz, főleg mellékszerepekben -, ebben figyeltem fel igazán Shia LaBeouf-ra. Tehetségesnek tartom, bár Indiana Jones fiaként nem nagyon tudom elképzelni. Inkább a ‘Sasszem’-hez meg a ‘Transformers’-hez hasonló szerepkör áll neki jól.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ