David Glamour – Live at Pompeii – trailerrel

0
289

45 évvel a legendás Pink Floyd Live at Pompeii koncertfilm felvételei után, 2016. júliusában David Gilmour visszatért a római kori amfiteátrumba és a „Rattle That Lock” szólóalbumját népszerűsítő turné keretében 2600 szerencsés rajongó előtt adott két egymást követő estén koncertet. Gilmour megőrizte a monumentális Pink Floyd koncertek audio-vizuális performansz jellegét, a koncert során a lézerek és a pirotechnikai trükkök mellett egy hatalmas köríves vászonra kivetítve külön erre az előadásra készített élő videomix színesítette a válogatott dalokból álló koncertet.
A világszínvonalú zenészekből álló „all-star” banda David Gilmour szinte teljes életművét életre keltette a színpadon, köztük olyan Pink Floyd klasszikusokat is, mint a „Wish You Where Here”, a „Shine On Your Crazy Diamond”, a „Comfortably Numb”, vagy a „One of These Days” – ez utóbbi az egyetlen, amely Adrian Maben 1971-es koncertfilmjében is szerepelt. Mindkét estén különleges előadásmódban élvezhette a közönség a „The Great Gig In The Sky” című szerzeményt is a „The Dark Side Of The Moon” albumról, amely nagyon ritkán szerepel Gilmour szólókoncertjein. A koncert a klasszikus Pink Floyd dalok mellett David Gilmour szólóalbumai, a Rattle That Lock és az On An Island legsikeresebb szerzeményeit is felvonultatta.


David Gilmour - Live at PompeiiFilm adatlap

Eredeti cím: David Gilmour Live at Pompeii
Mozibemutató (USA): 2017. szeptember 13.
Magyar cím és korhatár: David Gilmour – Live at Pompeii (12)
Magyar mozibemutató: 2017. szeptember 14.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Koncert, Zene
Rendező: Gavin Elder
Forgatókönyvíró:
Szereplők: David Gilmour, Chester Kamen, Guy Pratt, João Mello
Filmstúdió:
Magyar forgalmazó: Pannonia Entertainment


David Gilmour – Live at Pompeii mozifilm képekDavid Gilmour – Live at Pompeii előzetes /trailer/David Gilmour – Live at Pompeii film klipDavid Gilmour – Live at Pompeii TV SpotKapcsolódó anyagok:


David Gilmour – Live at Pompeii IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..