Csápi, az óceán hőse – szinkronos előzetessel

0
1549

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot.
Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű-csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?


 Csápi, az óceán hőseFilm adatlap

Eredeti cím: Deep
Mozibemutató (Lengyel): 2017. május 12.
Magyar cím és korhatár: Csápi, az óceán hőse (6)
Magyar bemutató: 2017. május 11.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN):
Műfaj: Animáció
Rendező: Julio Soto Gurpide
Forgatókönyvíró: Julio Soto Gurpide, Jose Tatay, Mike de Seve
Eredeti szinkronhangok: Phil LaMarr, Jess Harnell, Jeff Bennett, Dave Fennoy, Bob Bergen, William Salyers
Filmstúdió: The Thinklab, Kraken Films
Magyar forgalmazó: Freeman Film


Csápi, az óceán hőse film képekCsápi, az óceán hőse magyar szinkronos előzetes /trailer/Csápi, az óceán hőse film klipCsápi, az óceán hőse TV SpotKapcsolódó anyagok:


Csápi, az óceán hőse IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..