Conan a barbár /Conan the Barbarian/ – trailerrel

28
630

A Conan a Barbár középpontjában a kimmériai Conan (Jason Momoa) áll, akinek gyermekkorában feldúlják szülőfaluját és lemészárolják az összes ott lakó embert. Férfivá serdülve Conan hatalmas és erős harcossá válik, és nekivág Hyboria kontinenésnek, hogy megkeresse és leszámoljon a hadúrral (Stephen Lang), aki felelős szörnyű tettért. © filmtrailer.hu


Conan a barbár /Conan the Barbarian/Film adatlap

Eredeti cím: Conan the Barbarian
Bemutató (USA): 2011. augusztus 19.
Magyar cím: Conan a barbár
Magyar bemutató: 2011. szeptember 1.
DVD és Blu-Ray megjelenés (HUN): 2011. december 8.
Műfaj: Akció, Kaland, Fantasy
Rendező: Marcus Nispel
Forgatókönyvíró: Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer
Szereplők: Jason Momoa, Rachel Nichols, Stephen Lang, Bob Sapp, Leo Howard, Ron Perlman, Said Taghmaoui, Rose McGowan
Filmstúdió: Lionsgate


Conan a barbár /Conan the Barbarian/ film képek:
Conan a barbár /Conan the Barbarian/ előzetes /Trailer/Conan a barbár /Conan the Barbarian/ TV SpotConan a barbár /Conan the Barbarian/ film klip /HQ/Conan a barbár /Conan the Barbarian/ TV SpotKapcsolódó anyagok:


Conan a barbár /Conan the Barbarian/ IMDb adatlap


28 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Hát ez komoly lesz 🙂

  Habár valószínűleg egy fokkal jobb lesz mint az előző a német fickóval, ha jól emlékszem a nevére Ralph Müller, meg a törpével.

  Jason Momoa teljesen másképp néz ki mint az Atlantisban.

  Viszont a mellékszereplők ígéretesnek tűnnek, Stephen Lang az Avatarból, Ron Perlman is nagy arc.

 2. Elöljáróban annyit:Imdb szavazás átlag 1067 szavazat után máris csak 5.7 pont és 10 millió dollár bevétel a nyitóhétvégén az USA-ban szemben a 90 milliós gyártási és ki tudja mennyi marketing költséggel.Félreértés ne essék!Nem örülök,hogy bukta,nem örülök,hogy rossz film.Egyszerűen amikor láttam az előzetest egyből lejött hogy ez a sors vár erre a filmre.Pocsék rendezőtől persze ne várjon az ember semmit!

 3. kerge: rendben,ismerjük el,akkor,hogy bukta a bevétel tekintetében.

  De ettől még nem fogok soha egy filmet se leírni,majd ha megnéztem moziba,ha eljutok rá,akkor megmondom mi a pálya.

 4. Miféle érdekeid fűződhetnek a film minőségét vagy sikerét illetően?Egyébként már valahol leírtam,hogy maguk a filmesek nevezik Hollywoodban a B vagy még alantasabb kategóriájú filmeket trashnek vagyis szemétnek nevezni.Kívánom,hogy tetsszen Neked a film,de akár így lesz,akár úgy ez a film akkor is egy nagy költségvetésű szemét,függetlenül attól,hogy mi a véleményed róla:-)

 5. Nem lehetünk egy véleményen,de ettől még a saját szemszögedből az és úgy írod mintha ténylegesen az is lenne,miközben csak TE állítod ezt jelenállás szerint.

  Érdekeim pedig ahhoz fűződnek,hogy soha nem írok le egy filmet a bevétele véget,mint említettem, és irritáló az ha valaki nem is látta az alkotást,de meg van a határozott negativ véleménye.

 6. Na jó.Éppen Te vagy az akinek minden filmelőzetes után csorog a nyála,hogy ez húúúú de jó lesz.Te az optimista,én pedig a pesszimista oldalt képviselem,de nekem annyi előnyöm származik ebből,hogy legalább nem érhet kellemetlen meglepetés.Nem akartam személyeskedni,de ez van.Magam erősen szkeptikus vagyok Hollywooddal szemben,mert évente maximum fél tucat igazán értékelhető filmet tudnak letenni az asztalra és abban is biztos lehetsz,hogy nem én vagyok az egyetlen,aki így gondolja.Semmilyen rosszindulat nincs bennem azért,mert Te nagyra értékelsz értéktelen filmeket,de hidegen hagy ha irritál az,hogy látatlanra megmondom a Conan remake felesleges és gyenge,mint a harmat.

 7. Na látta már valaki ezt a rémséget? Állítólag az akciók jól koreografáltak benne, de mint film értékelhetetlen… Így-vagy-úgy, engem már a harcok miatt is érdekel és azt továbbra is tartom, hogy ilyen szempontból még Nispel is egy valamirevaló munkásember, aki ha filmet nem is, de némi 100 perces hentelést azért össze tud ám fabrikálni.

 8. Hi! Pedig ha hiszed ha nem ez a Conan nem gyenge, sőt. Ez a Momoa gyerek hitelesen hozza a P.Howard féle fantasy világból megismert CONAN-t. De tényleg, a történet na az már nem ennyire talált be! Gondolom abból indultak ki hogy mégegyszer nem akarják filmre vinni ugyanazt a story-t, pedig kár mert story és történet tekintetében így a shwarcis Conan film még mindig veri ezt a filmet is. De azt nem mondanám erre a filmre hogy ócska lett, semmiképpen! Mivel brutaljó maga a film és a látványvilág sem lett elcseszve ilyen Hollywoodd-i baromságokkal meg mindenféle digitális-effektekkel. Az egyetlen hibája nálam az hogy nem azonosul az eredeti Conan élettörténettel, túlzottan elkanyarodnak tőle, csak egy apró de jelentőségteljes példa: Conan családját és faluját egy Thulsa Doom néven elhírhedt szektavezér kígyóember irtotta ki. ehhez a sztoriszálhoz kellett volna ragaszkodniuk nem pedig valami kitalált vérszomjas barbár hódítóhoz!A történethűség kellett volna. Szerintem. Dea film amaga nemében és a szereplőkkel együtt nem lett rossz nálam ez olyan 10ből 8,5.

 9. Szerintem aki rá van kattanva kicsit is a fantasy filmekre és azok nem mindennapi hangulatára, annak mindenképpen szórakoztató ez a film! Nem fog csalódást okozni, legfeljebb a fent leírtak köszönnek majd vissza. De ez egy jó film!

 10. Igy van,manapság elég kevés fantasy film készül,igy mindet meg kell becsülni. Nekem semmi gondom sem volt a filmmel,de az tény,hogy az eredeti nyomába sem érhet,de ha jól láttam,nem is ez volt a cél.

  Szóval egy 7/10-et teljes mértékben megérdemel.

 11. death: ha most ebből indulunk ki,akkor a Mestergyilkos se ér az eredeti Bronson film nyomában.

  Nyilván egy mai alkotás a régi filmekhez képest nem tud olyat mutatni,de hasonlót igen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ