Carlito útja /Carlito’s Way/

3
878

Carlito Brigante (Al Pacino), az egykori nagyhatalmú drogbáró a sitten csücsül, egészen addig, míg kokainfüggő ügyvédje, David Kleinfeld (Sean Penn) nem talál egy kiskaput, mellyel sikeresen kihozza a rácsok mögül védencét. Amint megcsapja a szabadság szele, Brigante megfogadja, hogy felhagy a bűnöző életvitellel, és megpróbál tisztességes módon pénzt keresni. Elvállalja egy nem túl menő bár vezetését, és egykori barátnőjével is felmelegítik a románcukat. Azonban a helyi alvilág nem hisz Carlito megjavulásában, és akárhogy is igyekszik, nem tud elmenekülni múltja elől. © filmtrailer.hu


Carlito útja /Carlito's Way/Film adatlap

Eredeti cím: Carlito’s Way
Bemutató (USA): 1993. november 10.
Magyar cím: Carlito útja
Magyar bemutató: 1994. március 3.
DVD megjelenés (HUN): 2009. április 6.
Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. március 3.
Műfaj: Dráma, Krimi
Rendező: Brian De Palma
Forgatókönyvírók: Edwin Torres, David Koepp
Szereplők: Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller, John Leguizamo, Ingrid Rogers, Luis Guzmán, Viggo Mortensen
Filmstúdió: Universal Pictures


Carlito útja /Carlito’s Way/ film képek:

Carlito útja /Carlito’s Way/ előzetes /Trailer, HQ/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Most találkoztam a filmmel először, el is kezdtem nézni de már az elején szétröhögtem magam. Az infúziós szerelék infúziós üvegbe dugandó része van a kézfejre ragasztva, közbe ugye a sejtelmes szöveg… “Csak kórházba ne vigyenek mert ott aztán mindenki meghal…” Hát ilyen ellátás mellett el is hiszem:) Ha már pénzt költenek egy filmre, miért nem figyelnek az apróságokra? Így egyből nevetségesen indul az egész:)

  2. az egyik legnagyobb személyes kedvencem,szinte remegve vártuk anno a mozikban.akkor még csak a MTV-n nyomtak filmelőzeteseket,sokszor órákig ültem előtte hogy jöjjön fél perc előzetes.Pacino óriási mint a letünt ricoi maffiozó,és talán itt nézett ki a legállatabbul.remek korrajz,a 70-s évek bemutatása hihetetlenjó. Óriási arcok(Pachanga,Benny Blanco from the Bronx )és persze Sean Penn.a vége a legjobb ,hülyére izgultuk magunkat,még negyedjére is pedig már az elején eldőlt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..