Élve eltemetve /Buried/

13
507

Paul (Ryan Reynolds) a USA haderő egyik beszállítója Irakban. Egy támadást követően egy koporsóban ébred fel, ahol egy öngyújtó és mobiltelefon van mellette. Hogy hogyan és miért került oda, csak emléktöredékei segítségével tudja kideríteni, ám a visszaszámlálás már megkezdődött, csakhogy a homokszemcsék pergése helyett az éltető oxigén fogyása a mérője….
A film a 2010-es Sundance filmfesztivál keretein belül kerül bemutatásra.


Élve eltemetve /Buried/Film adatlap

Eredeti cím: Buried
Bemutató (USA): 2010. január. 23.
Magyar cím: Élve eltemetve
Magyar bemutató: 2011. április 21.
DVD megjelenés: 2011. szeptember 22.
Műfaj: Thriller, Dráma
Rendező: Rodrigo Cortes
Forgatókönyvíró: Chris Sparling
Szereplők: Ryan Reynolds, Ivana Miño, Stephen Tobolowsky, Samantha Mathis, Dianne Farr, Rob Patterson
Filmstúdió:


Élve eltemetve /Buried/ film képek:

Élve eltemetve /Buried/ magyar feliratos előzetes /Trailer/Élve eltemetve /Buried/ előzetes /Teaser trailer, HQ/Élve eltemetve /Buried/ film klipekÉlve eltemetve /Buried/ film TV SpotKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nos…
    Irreális, hacsak nem egy idióta a főszereplő.
    Spoiler avagy sem, de végig azt nézhetjük, ahogy szenved.
    Én azzal kezdeném, hogy felhívok akárkit és bejelentem, hogy bombát rejtettem el … helyen, garantáltan rajtam lesz az egész nemzetbiztonság/titkosszolgálat/FBI/CIA/akárki.

  2. Szerintem atomdurva egy film volt. Nekem nagyon tetszett. Sötétben néztem, fejhallgatóval, nagyon hatásos volt. Volt amikor úgy éreztem, mintha én is ott lennék. Így ajánlom mindenkinek megnézni!

  3. Gogo-val kell egyet értsek, már a film felénél azon gondolkoztam, hogy miért nem jelenti be hogy bomba van a Fehér házban. Garantáltan megtalálták volna CIA-s cuccokkal, meg műholddal egy két aktív vonalú perc alatt. Ez a film egy rohadtnagy vacak szar, már elnézést.

  4. A film megnézése után többször is megfordult a fejemben az, hogy én mit tettem volna egy ilyen helyzetben, de nem sok választás lenne, hisz teljesen elvesznénk a tehetetlenségbe. Nem volt rossz film, de aki pörgősebb filmre vágyik ne ezt akarja megnézni!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ