Testvérek /Brothers/

0
1399

Sam (Tobey Maguire) és öccse, Tommy (Jake Gyllenhaal) teljes mértékben ellentétei egymásnak. Míg Sam boldog családapa és a hazáját védő, hivatásos katona, addig Tommy, a család fekete báránya, egy kisstílű bűnöző, aki épp most szabadult a börtönből.
Samet Afganisztánba vezénylik, és nem sokkal a küldetés megkezdése után lelövik a helikopterét. Mivel otthon úgy tudják, hogy meghalt, a család teljesen összezuhan, és Tommy úgy látja jónak, hogy beköltözik Samékhez, hogy vígaszt nyújtson a nehéz időkben. Azonban Tommy és Sam neje, Grace (Natalie Portman) közt vonzalom alakul ki, ami akkor válik komoly problémává, amikor kiderül, hogy Sam mégsem halt meg.
Hazaérkezvén látja, hogy a dolgok megváltoztak, a békés otthonban eluralkodik a feszültség, és kérdés, hogy a testvéri szeretet van -e olyan erős, hogy legyőzze a féltékenységet.
A film a 2004-es dán Brødre című dráma amerikai feldolgozása, melyet az a Jim Sheridan rendezett, akit a Bal lábam és az Apám nevében című alkotásokért már jelöltek a legjobb rendező díjára az Oscaron.


Testvérek /Brothers/Film adatlap

Eredeti cím: Brothers
Bemutató (USA): 2009. december 4.
Magyar cím: Testvérek
Magyar bemutató: 2010. március 25.
DVD megjelenés: 2010. szeptember 2.
Műfaj: Dráma, Háborús
Rendező: Jim Sheridan
Forgatókönyvíró: David Benioff
Szereplők: Natalie Portman, Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal, Sam Shepard, Mare Winningham, Bailee Madison
Filmstúdió: Lionsgate


Testvérek /Brothers/ film képek:
Testvérek /Brothers/ előzetes /Trailer, HQ/Testvérek /Brothers/ TV Spot /HQ/Testvérek /Brothers/ film klip /HQ/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..