Bosszúállók: Ultron kora – magyar előzetessel

9
1947

Amikor Tony Stark (Robert Downey Jr.) megpróbálja elindítani eddig szunnyadó békefenntartó programját, a dolgok hamar rosszra fordulnak: a Föld legnagyobb hősei, Vasember, Amerika kapitány, Thor, Hulk, Fekete özvegy és Sólyomszem képességei egy végső tesztre kerülnek, amelyben az egész bolygó sorsa a tét. Amikor a gonosz Ultron felbukkan, egyedül A Bosszúállók képesek megakadályozni, hogy véghez vigye szörnyű tervét, ám ehhez szokatlan szövetségesekre és megjósolhatatlan tettekre van szükségük.


Bosszúállók: Ultron koraFilm adatlap

Eredeti cím: Avengers: Age of Ultron
Mozibemutató (USA): 2015. április 30.
Magyar cím és korhatár: Bosszúállók: Ultron kora (12)
Magyar bemutató: 2015. május 1.
DVD megjelenés (HUN): 2015. szeptember 23.
Műfaj: Akció, Képregényadaptáció
Rendező: Joss Whedon
Forgatókönyvíró: Jack Kirby, Stan Lee, Joss Whedon
Szereplők: Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Cobie Smulders, Elizabeth Olsen, James Spader, Aaron Taylor-Johnson, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo
Filmstúdió: Disney/Marvel
Magyar forgalmazó: Fórum Hungary


Bosszúállók: Ultron kora film képekBosszúállók: Ultron kora magyar szinkronos előzetes /trailer/Bosszúállók: Ultron kora film klipBosszúállók: Ultron kora TV SpotKapcsolódó anyagok:


Bosszúállók: Ultron kora IMDB adatlap


9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Öhm, remélem, hogy az előzetesbe fog csak szerepelni Ultron eme hangja 😀 Mert ebbe a trailer-ben inkább megnevettető, mint félelemkeltő. Vagy ha ez lesz, akkor kicsit komolyabb hangsúllyal, mert szerintem ez komolytalan.

  2. Ha jól tudom Bolba Tamás volt aki az előzetesben Ultron hangja volt! Igazatok van csöppet sem megy James Spader hangjához! James Spader-t anno a Csillagkapuban Lux Ádám szinkronizálta,szerintem egy kis számítógépes utómunkával kellemes mély hangja lehet Ultronnak!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..