Blood Creek /Town Creek/

3
362

Joel Schumacher (A fülke, 8 mm, Egyenesen át) új horrorfilmjének sajnos nem sikerült betörnie a mozikba, DVD-n azonban 2010 január 19-étől kapható lesz. “az ‘1940-es években Adolf Hitler úgy hitte, a halhatatlanság titka az okkultizmusban rejlik. Közel egy évszázaddal később a rémálom újra felébred…” – hirdeti a film posztere.
1936-ban egy Town Creek-i német család – Wollner-ék – befogadott a házába egy harmadik birodalom-béli tudóst, Richard Wirth professzort. Wirth okkult kísérleteivel elszigeteli a családot, és egy szörnyű játékba kényszeríti őket, aminek tétje a túlélés… 71 évvel később egy 25 éves korban megrekedt nő, Evan Marshall kétségbeesetten kutat Town Creek közelében eltűnt bátyja után. Viktor egy nap azonban megjelenik, és mint kiderül, fogságban tartották és embertelen kínokat élt át míg sikerült megszöknie. Evan nem kérdez túl sokat, felmarkolja fegyverét és elindul Town Creek-be, bosszút állni…


Blood Creek /Town Creek/Film adatlap

Eredeti cím: Blood Creek /Town Creek/
Bemutató (DVD): 2010. január 19.
Magyar cím:
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Horror, Thriller
Rendező: Joel Schumacher
Forgatókönyvíró: Dave Kajganich
Szereplők: Dominic Purcell, Henry Cavill, Michael Fassbender, Emma Booth, Rainer Winkelvoss
Filmstúdió: Lionsgate


Blood Creek /Town Creek/ film képek:
Blood Creek /Town Creek/ előzetes /Trailer, HQ/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..