Blinky Bill – A film – magyar előzetessel

0
978

Blinky Bill a legmenőbb és legvagányabb koala az egész vadonban. A kis kalandor arról álmodozik, hogy felfedező édesapja nyomdokaiba lépve egyszer majd elhagyja szülőföldjét, Zöld Völgyet, és bejárja a vadregényes ausztrál vidék különleges teremtményekkel teli világát. Blinky az egyetlen, aki hisz abban, hogy megtalálhatja Bill papát, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a Sivatagban.
A tettre kész Blinky egy nap rejtélyes jelre bukkan, ami az első nyom lehet elveszettnek hitt édesapjához. Maga mögött hagyja a biztonságot nyújtó Zöld Völgyet, és nekivág az ismeretlen Sivatagnak. Útja során megismerkedik az állatkertben nevelkedett, kissé félénk koalalánnyal, Mogyorócskával és a nagy dumájú galléros gyíkkal, Jackóval. A kis csapatnak nemcsak a hatalmas ausztrál vadon minden veszélyével kell szembenéznie, de még egy könyörtelen vadmacska bosszújával is meg kell birkóznia. A lenyűgöző tájakon megtett izgalmas út, a különleges élőlényekkel való találkozás és a megannyi váratlan kaland egyre jobban összekovácsolja a három jóbarátot. Blinky pedig egyre biztosabb abban, hogy meg fogja találni imádott édesapját.


Blinky Bill - A filmFilm adatlap

Eredeti cím: Blinky Bill the Movie
Mozibemutató (Lengyel): 2015. augusztus 21.
Magyar cím és korhatár: Blinky Bill – A film (KN)
Magyar bemutató: 2015. november 19.
DVD megjelenés (HUN): 2016. március 16.
Műfaj: Animáció, Kaland
Rendező: Deane Taylor, Noel Cleary, Alexs Stadermann, Alex Weight
Forgatókönyvíró:
Szinkronhangok: Toni Collette, David Wenham, Ryan Kwanten, Rufus Sewell
Filmstúdió: Flying Bark Productions
Magyar forgalmazó: Freeman Films


Blinky Bill – A film film képekBlinky Bill – A film magyar szinkronos előzetes /trailer/Blinky Bill – A film film klipekBlinky Bill – A film TV SpotKapcsolódó anyagok:


Blinky Bill – A film IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ