Bel Ami – A szépfiú – trailerrel (16)

6
214

Georges Duroy (Robert Pattinson) az 1980-as évek Párizsában a csótányoktól bűzlő padlásszobától egészen a legfényűzőbb szalonokig jutott kizárólag szellemessége és ellenállhatatlan csábereje lévé. A hatalom és gazdagság világban, ahol a politika és a média csupán a befolyásolás egyik eszközeivé váltak a szex gyakran egyet jelent az erővel, a híresség pedig a megszállottsággal. © filmtrailer.hu


Bel Ami - A szépfiúFilm adatlap

Eredeti cím: Bel Ami
Mozibemutató (USA): 2012. június 8.
Magyar cím és korhatár: Bel Ami – A szépfiú (16)
Magyar bemutató: 2012. július 5.
DVD megjelenés (HUN): 2012. november 7.
Műfaj: Dráma
Rendező: Declan Donnellan, Nick Ormerod
Forgatókönyvíró: Rachel Bennette, Guy de Maupassant (regény),
Szereplők: Robert Pattinson, Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas, Colm Meaney
Filmstúdió: Paramount Pictures


Bel Ami – A szépfiú képek
Bel Ami – A szépfiú előzetes /trailer/Bel Ami – A szépfiú TV SpotBel Ami – A szépfiú film klipKapcsolódó anyagok:


Bel Ami – A szépfiú IMDB adatlap


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Pattinson gyerek úgy tűnik igyekszik kitörni a skatulyából mostani szerepeivel, de félő, hogy az olcsójános vámpírosdival már megpecsételte karrierjét. Aztán hátha van még kiút.

  2. Azt mondom,az a patiszon azzal cseszte el a karrierjét,hogy beállt az alkonyatba,a harry potter nem volt rossz indítás,de utána a twilightnak hála egy életre beskatujázták,de meglátjuk,mit tud ezzel a filmmel felmutatni,elvégre még fiatal gyerek

  3. Az Alkonyat széria valóban egy rakás szar,de Pattinson karrierjének inkább löketet adott,mert ő már ki is tört ebből a skatulyából.Lásd:Emlékezz rám,Vizet az elefántnak,Bel Ami vagy éppen az új David Cronenberg film!

  4. Aki azt mondja, hogy kár volt az Alkonyat szériában szerepelnie, óriásit téved! OK. Én megértem, hogy nem mindenkinek tetszett, főleg a férfiaknak nem. Én mondjuk imádtam. De akkor sem volt kár, hiszen azzal vált világhírűvé. A karrierjét nem cseszte el, milyen hülyeség ez??! Éppen hogy most ível felfelé a karrierje, hiszen nagyon keresett. gdghd! Te bizonyára nem láttad a Twilight utáni filmjeit, különben nem írnál ilyen sületlenségeket. Ez a fiú nagyon tehetséges, és nagyon jól tud játszani más karaktereket is, mint a vámpírfiú. Egyébként, aki nem szereti…mi a fenének nézi?? Szóval szó sincs beskatulyázásról!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ