Becstelen Brigantyk – magyar előzetessel

2
1697

Quentin Tarantino legújabb filmje a II. világháború ideje alatt játszódik. A történet a náci megszállás alatt lévő Franciaországban kezdődik, ahol Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) családja kivégzését kénytelen végignézni. A kivégzésért Hans Landa ezredes (Christoph Waltz) a felelős. Shosanna Párizsba menekül, ahol új identitásra tesz szert, majd később egy mozi tulajdonosává válik.
Európa egy másik szegletében Aldo Raine hadnagy (Brad Pitt) vezetésével megalakul egy zsidó-amerikai katonákból álló egység, ami gyors, megtorlóakciókat hajt végre a németeken. A “The Basterds” gúnynevet kapó csapatnak egyetlen célja van: a bosszú. Az egységhez hamarosan csatlakozik egy német színésznő, akinek szintén elszámolója akad a harmadik birodalommal. Egy mozi bejáratánál aztán összefutnak a szálak és a közös érdekek nyomására veszélyes terv kezd kialakulni.


Becstelen brigantykFilm adatlap

Eredeti cím: Inglourious Basterds
Bemutató (USA): 2009. augusztus 21.
Magyar cím: Becstelen Brigantyk
Magyar bemutató: 2009. augusztus 20.
DVD és Blu-ray megjelenés: 2009. december 10.
Műfaj: Akció, Dráma, Történelmi
Rendező: Quentin Tarantino
Forgatókönyvíró: Quentin Tarantino
Szereplők: Brad Pitt, Diane Kruger, Melanie Laurent, Christoph Waltz, Til Schweiger, Eli Roth, Samm Levine, B.J. Novak, Gedeon Burkhard, Paul Rust, Julie Dreyfus
Filmstúdió: Universal Pictures


Becstelen Brigantyk mozifilm képek:
Becstelen Brigantyk magyar feliratos előzetes / trailer/Becstelen Brigantyk film klipek
Kapcsolódó anyagok:


Becstelen Brigantyk Imdb adatlap

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. én már alig várom a napot mikor kiadják magyar szinkronosan mert rögtön megnézem mert eddig csak angolul volt szerencsém látni de a film az maga a királyság 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..