Bazi nagy görög lagzi 2 – szinkronos előzetessel

0
3137

Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha!
Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian (John Corbett) és Toula (Nia Vardalos) lánya, Paris (Elena Kampouris) nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére – egy kissé túlságosan is…
Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen.
Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb BAZI NAGY GÖRÖG LAGZI-ra.


Bazi nagy görög lagzi 2Film adatlap

Eredeti cím: My Big Fat Greek Wedding 2
Mozibemutató (USA): 2016. március 25.
Magyar cím és korhatár: Bazi nagy görög lagzi 2 (12E)
Magyar mozibemutató: 2016. március 31.
DVD megjelenés (HUN): 2016. augusztus 3.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Kirk Jones
Forgatókönyvíró: Nia Vardalos
Szereplők: Nia Vardalos, John Stamos, John Corbett, Rita Wilson
Filmstúdió: HBO Films
Magyar forgalmazó: Freeman Film


Bazi nagy görög lagzi 2 film képek


Bazi nagy görög lagzi 2 szinkronos előzetes /trailer/Bazi nagy görög lagzi 2 featuretteBazi nagy görög lagzi 2 film klipekBazi nagy görög lagzi 2 TV SpotKapcsolódó anyagok:


Bazi nagy görög lagzi 2 IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ