Batman és Harley Quinn – trailerrel

0
360

Méregcsók és a Növényember, azaz Jason Woodrue könyörtelen kettőse megbízásából ellopnak egy titkos dossziét az A.R.G.U.S.-ból, minek következtében ismét fellángol a bűnözéshullám Gotham-ben. A Sötét Lovag és Éjszárny az elkövetők után vetik magukat, ám az ügy felgöngyölítéséhez egy igazi vadóc segítségét kell kérniük, méghozzá Harley Quinnét! Harley nem rég szabadult az Arkham Elmegyógyintézetből, és épp azon ügyködne, hogy gonoszkodástól mentes, normális életet éljen, ámde kénytelen ismét felölteni sztreccsruháját és bevetni éles nyelvét. Szóval, kösd fel a gatyódat, haver, Harley ismét akcióba lendül! Tele szédítő üldözéses jelenetekkel és kőkemény nehézfiúkkal, ez a film olyan akciódús kalandokat kínál, melyeket átélve talán még a mindig morózus Batman is azt mondaná, hogy ez aztán a nem semmi!


Batman és Harley QuinnFilm adatlap

Eredeti cím: Batman and Harley Quinn
Mozibemutató (USA): 2017. augusztus 15.
Magyar cím és korhatár: Batman és Harley Quinn (12)
Magyar mozibemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2017. szeptember 6.
Műfaj: Akció, Kaland, Animáció
Rendező: Sam Liu
Forgatókönyvíró: Bruce Timm, James Krieg
Szinkronhangok (eredeti): Kevin Conroy, Melissa Rauch, Paget Brewster, Loren Lester, Kevin Michael Richardson, Bruce Timm
Filmstúdió: DC Entertainment, Warner Bros. Animation
Magyar forgalmazó: Pro Video


Batman és Harley Quinn mozifilm képekBatman és Harley Quinn eredeti nyelvű előzetes /trailer/Batman és Harley Quinn film klipBatman és Harley Quinn TV SpotKapcsolódó anyagok:


Batman és Harley Quinn IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.