Barátom, Róbert Gida – magyar előzetessel

0
822

Tartalom: A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.
Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszaszerezzék barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.


Barátom, Róbert GidaFilm adatlap

Eredeti cím: Christopher Robin
Mozibemutató (USA): 2018. augusztus 3.
Magyar cím és korhatár: Barátom, Róbert Gida (6E)
Magyar mozibemutató: 2018. augusztus 2.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Animáció, Kaland, Vígjáték
Rendező: Marc Forster
Forgatókönyvíró: Alex Ross Perry, Allison Schroeder, A.A. Milne (karakterek), E.H. Shepard (karakterek)
Szereplők: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Toby Jones, Jim Cummings
Filmstúdió: Walt Disney Pictures
Magyar forgalmazó: Walt Disney


Barátom, Róbert Gida film képek
Barátom, Róbert Gida magyar szinkronos előzetes /trailer/Barátom, Róbert Gida film klipBarátom, Róbert Gida TV SpotKapcsolódó anyagok:


Barátom, Róbert Gida IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..