Az U.N.C.L.E. embere – magyar előzetessel

1
5294

A hidegháború csak átverés volt. Jól tudják ezt az U.N.C.L.E nevű titkos kémszervezet alkalmazottai, akik, ha kell, szívesen együttműködnek orosz kémtársaikkal.
Napoleon Solo (Henry Cavill), a cég egyik legjobb embere is kénytelen közösen bevetésre indulni Ilja Kurjakinnal (Armie Hammer), mert mindketten jól tudják: az igazi veszély egészen máshonnan fenyeget.
Egy nemzetközi bűnszövetkezet őrült tervvel próbálja káoszba taszítani a világot. Minél jobban el akarják terjeszteni a nukleáris technológiát, mert abban reménykednek, hogy ha folytatódik az atomfegyverek terjedése, a törékeny erőegyensúly felborul, és kitör a III. világháború. A párosnak csupán egyetlen nyom áll rendelkezésre: egy eltűnt német tudós lánya. Az ő segítségével talán behatolhatnak a bűnszervezetbe. Ha lesz elég idejük…


Az U.N.C.L.E. embereFilm adatlap

Eredeti cím: The Man From U.N.C.L.E
Mozibemutató (USA): 2015. augusztus 14.
Magyar cím és korhatár: Az U.N.C.L.E. embere (12)
Magyar bemutató: 2015. augusztus 20.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2015. december 16.
Műfaj: Akció, Vígjáték
Rendező: Guy Ritchie
Forgatókönyvíró: Sam Rolfe, Jeff Kleeman, Guy Ritchie, Lionel Wigram
Szereplők: Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant, Jared Harris, Alicia Vikander
Filmstúdió: Warner Bros.
Magyar forgalmazó: Intercom


Az U.N.C.L.E. embere film képekAz U.N.C.L.E. embere magyar szinkronos előzetes /trailer/Az U.N.C.L.E. embere film klipAz U.N.C.L.E. embere TV SpotKapcsolódó anyagok:


Az U.N.C.L.E. embere imdb adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..