Az óra – trailerrel

0
340

Egy vasúti alkalmazott csöndben teszi a dolgát a munkahelyén, ahol eseménytelenül telnek hétköznapjai, miközben egyébként is kerüli a feltűnést. Egy napon a sínek között egy halom pénzt talál, és a becsületes férfinak meg sem fordul a fejében, hogy megtartsa a milliókat, inkább átadja a hatóságoknak. A közlekedési vállalat PR igazgatója a becsületes megtalálóban nemcsak a cég imázsát javító lehetőséget lát, hanem egyúttal arra is fel akarja használni a mit sem sejtő férfit, hogy segítségével eltussoljon egy korrupciós botrányt a cégnél. A kisember élete örökre megváltozik, s minél jobban szabadulna a korrupció és bürokrácia útvesztőiből, annál mélyebbre süllyed a fertőben. És ha mindez nem volna elég, még az apjától örökölt karóráját is elveszik tőle, s helyette jutalomként egy ócska digitális órával jutalmazzák meg. A férfi pedig semmi mást nem szeretne, mint kikerülni a reflektorfényből és visszakapni régi életét, valamint a családi karórát.


Az óraFilm adatlap

Eredeti cím: Slava
Mozibemutató (Görög): 2017. március 2.
Magyar cím és korhatár: Az óra (12)
Magyar bemutató: 2017. június 8.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendező: Kristina Grozeva, Petar Valchanov
Forgatókönyvíró: Petar Valchanov, Kristina Grozeva, Decho Taralezhkov
Szereplők: Stefan Denolyubov, Margita Gosheva, Ana Bratoeva
Filmstúdió: Abraxas Film
Magyar forgalmazó: Vertigo Media


Az óra film képekAz óra eredeti nyelvű, angol feliratos előzetes /trailer/Az óra film klipAz óra TV SpotKapcsolódó anyagok:


Az óra IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..