Az Igazság Ligája – Időcsapda

0
1086

Készüljetek egy korszakokon átívelő ütközetre, mert az Igazság Ligája ősellenségeivel, a Kárhozatlégióval csap össze a DC Comics vadonatúj egész estés filmjében. Miután kiszabadul egy titokzatos lény, akit az Idővadászként ismernek, a velejéig gonosz Lex Luthor visszaküldi a Kárhozatlégiót az időben, hogy iktassa ki Supermant, Csodanőt és Batmant, még mielőtt szuperhős válik belőlük.
Aquaman, Villám és Kiborg, valamit a tini szuperhősök, Karate kölyök és Hajnalcsillag számára még sosem volt ilyen nagy a tét, és soha nem forogtak ekkora veszélyben. Végy részt a jövőért folytatott harcban, amelynek során az Igazság Ligája a létező legnagyobb fenyegetéssel néz szembe… hogy meg sem születhetnek!


Az Igazság Ligája - IdőcsapdaFilm adatlap

Eredeti cím: JLA Adventures: Trapped in Time
Mozibemutató (USA): 2014. január 21.
Magyar cím és korhatár: Az Igazság Ligája – Időcsapda (12)
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2014. június 4.
Műfaj: Sci-Fi, Akció, Animáció
Rendező: Giancarlo Volpe
Forgatókönyvíró: Bob Kane, Michael Ryan, Joe Shuster, Jerry Siegel
Szinkronhang: Diedrich Bader, Laura Bailey, Dante Basco, Corey Burton, Grey DeLisle
Filmstúdió: Warner Bros. Animation
Magyar forgalmazó: Pro Video


Az Igazság Ligája – Időcsapda film képekAz Igazság Ligája – Időcsapda előzetes /trailer/Az Igazság Ligája – Időcsapda film klipAz Igazság Ligája – Időcsapda TV SpotKapcsolódó anyagok:


Az Igazság Ligája – Időcsapda IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..