Az ártatlanság virágai

0
184

1992. Tbiliszi, Grúzia. Zajlik a Szovjetuniótól való elszakadás, fokozódik a feszültség Abbáziával. Az emberek ízlelgetik az újonnan szerzett szabadságot, miközben még nosztalgiával tekintenek szovjet útlevelükre, és nem értik, miért kell fegyveres konfliktust folytatniuk. A kenyérért sorba kell állni, mindennapos az éhezés. Tinédzserek azonban még a legvérzivatarosabb időkben is vannak, bár kétségtelen, a két barátnő, Eka és Nativa jobban örült volna, ha egy más korban, más körülmények közé születik. A hétköznapi nehézségek mellett még a családi konfliktusokkal, iszákos apával is meg kell birkózniuk, így okkal gondolhatják, hogy a felnőtté válás a szokásosnál is nehezebb számukra. Egy olyan országban legalábbis, ahol pisztolyt kapnak a randin ajándékba. Ám a kaukázusi tinédzserlányokat ugyanazok a problémák és témák foglalkoztatják, mint bárhol a világon.


Az ártatlanság virágaiFilm adatlap

Eredeti cím: Grzeli nateli dgeebi
Mozibemutató (Grúz): 2013. szeptember 19.
Magyar cím és korhatár: Az ártatlanság virágai (12)
Magyar bemutató: 2014. március 6.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendező: Nana Ekvtimishvili, Simon Groß
Forgatókönyvíró: Nana Ekvtimishvili
Szereplők: Lika Babluani, Mariam Bokeria, Zurab Gogaladze, Data Zakareishvili, Ana Nijaradze
Filmstúdió: Indiz Film
Magyar forgalmazó: Vertigo Media


Az ártatlanság virágai film képek
Az ártatlanság virágai angol feliratos előzetes /trailer/Az ártatlanság virágai film klipAz ártatlanság virágai TV SpotKapcsolódó anyagok:


Az ártatlanság virágai IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..