Az a hülye szív – magyar előzetessel

0
228

Tartalom: Féktelenül bulizni minden este, elsüllyeszteni egy sportautót egy medencében: Lenny számára valahogy így néz ki a kikapcsolódás, és más nem is érdekli, csak hogy jól érezze magát. Az édesapja villájában él, az ő pénzét költi, és valamiféle playboynak képzeli magát.
Ugyanakkor David, aki egy szürke lakótelepi házban él, egy nap fuldokolni kezd az ágyban, mire az anyja berohan vele az ügyeletre. A kamaszfiú születése óta szívbetegséggel küzd, senki sem tudja, megéri-e a tizenhatot.
Ez a két világ találkozik, amikor Lenny szívspecialista apja a srác gondjaira bízza Davidet. David világát korábban a kórházak és az orvosok, Lennyét a klubok és a csajok határozták meg. Hogy azért ne nehezítse meg annyira a saját életét, Lenny olyan élményekhez segíti hozzá Davidet, amiket ő már jól ismer: még mielőtt túl késő lenne, elviszi többek között menő ruhákat vásárolni és autót lopni. Csakhogy az ingyenélő Lenny egy ponton rádöbben, túl nagy felelősség került a kezébe, David élete egy cérnaszálon függ. A kamaszfiú pedig arra jut, hogy szeretne megismerkedni egy lánnyal, át akarja élni, milyen érzés szerelmesnek lenni, és ebben is Lennynek kell segítenie, aki eddigre már szoros barátságot ápol a fiúval. Olyan szorosat és vadat, mintha nem is lenne holnap – ami persze igaz is lehet.


 Az a hülye szívFilm adatlap

Eredeti cím: Dieses bescheuerte Herz
Mozibemutató (Német): 2017. december 21.
Magyar cím és korhatár: Az a hülye szív (16)
Magyar bemutató: 2018. október 11.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Vígjáték, Dráma
Rendező: Marc Rothemund
Forgatókönyvíró: Maggie Peren, Andi Rogenhagen (Daniel Meyer és Lars Amend regényéből)
Szereplők: Elyas M’Barek, Philip Schwarz, Nadine Wrietz, Uwe Preuss, Jo Kern
Filmstúdió: Constantin Film
Magyar forgalmazó: Big Bang Media


Az a hülye szív film képek
Az a hülye szív magyar szinkronos előzetes /trailer/Az a hülye szív film klipAz a hülye szív TV SpotKapcsolódó anyagok:


Az a hülye szív IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..