Aurora Borealis – Északi fény – előzetessel

0
1869

Tartalom: A Bécsben élő sikeres ügyvéd, Olga (Tóth Ildikó) idős anyja, Mária (Törőcsik Mari) váratlanul kómába esik. Amíg Mária élet és halál közt lebeg, Olga egy mélyen elhallgatott titokra bukkan. Az egyre szenvedélyesebb kutatás az ’50-es évek háború utáni Európájába vezeti vissza, ahol útja végén ő maga áll: egy olyan ember, akit korábban nem ismert. A film szokatlan helyzetekben, női érzékenységgel beszél az identitásválságból adódó drámai helyzetekről, a széttöredezett Európa háborúi okozta, soha nem gyógyuló sebekről, az elmúlásról, valamint a hazugságok és elhallgatások leleplezésének felszabadító erejéről.
Az Aurora Borealis – Északi fény két idősíkon futó, fordulatokban gazdag családtörténet, amely anya és lánya kapcsolatának mélységeit boncolgatja


Aurora Borealis - Északi fényFilm adatlap

Magyar cím és korhatár: Aurora Borealis – Északi fény (16)
Magyar bemutató: 2017. október 19.
DVD megjelenés (HUN): 2018. június 8.
Műfaj: Dráma
Rendező: Mészáros Márta
Forgatókönyvíró: Mészáros Márta, Pataki Éva, Jancsó Zoltán
Szereplők: Törőcsik Franciska, Törőcsik Mari, Tóth Ildikó, Leslaw Zurek, Ewa Telega, Antonio de la Torre, Hary Prinz, Wunderlich József, Cserhalmi György, Fekete Ernő, Bereczki Zoltán, Monori Lili
Filmstúdió: FilmTeam, Nordic Productions
Magyar forgalmazó: Vertigo Média Kft.


Aurora Borealis – Északi fény mozifilm képek
Aurora Borealis – Északi fény magyar szinkronos előzetes /trailer/Aurora Borealis – Északi fény film klipAurora Borealis – Északi fény mozifilm TV SpotKapcsolódó anyagok:


Aurora Borealis – Északi fény IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..