Arthur király – A kard legendája – új szinkronos előzetessel

0
6015

London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság.
A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki.
Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere (Astrid Bergès-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Jude Law).


 Arthur király - A kard legendájaFilm adatlap

Eredeti cím: King Arthur: Legend of the Sword
Mozibemutató (UK): 2017. május 19.
Magyar cím és korhatár: Arthur király – A kard legendája (16)
Magyar bemutató: 2017. május 11.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2017. augusztus 23.
Műfaj: 3D, Akció, Kaland, Dráma
Rendező: Guy Ritchie
Forgatókönyvíró: Joby Harold, Guy Ritchie, Lionel Wigram, David Dobkin
Szereplők: Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou, Eric Bana, Annabelle Wallis, Hermione Corfield, David Beckham
Filmstúdió: Warner Bros.
Magyar forgalmazó: InterCom


Arthur király – A kard legendája film képekArthur király – A kard legendája magyar szinkronos előzetes #2 /trailer/Arthur király – A kard legendája magyar szinkronos előzetes #1 /trailer/Arthur király – A kard legendája film klipArthur király – A kard legendája TV SpotKapcsolódó anyagok:


Arthur király – A kard legendája IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ