A szállítmány /Armored/

1
396

Antal Nimródnak Az elhagyott szoba után ez a második Hollywoodi “nagy” filmje, ráadásul remek színészgárda áll a rendelkezésére: Matt Dillon, Jean Reno és Laurence Fishburne kapták a főbb szerepeket. Akármilyen vastag a páncél, akármilyen sok a biztonsági kamera, akármilyen ravasz a riasztórendszer, mindegyiknek van egy gyenge pontja: az ember, akit segít. Amikor egy páncélautónak 42 millió dollárt kell rendeltetési helyére szállítani, a cég legjobb, legtapasztaltabb, legmegbízhatóbb embereit rendelik szolgálatba. És egy kezdőt. A három veterán biztonsági őr úgy dönt, hogy megtartja a pénzt. Elég rég dolgoznak ebben a szakmában, hogy tudják, hogyan lehet biztonságosan, nyom nélkül végrehajtani a tervüket. Kénytelenek az új fiút is bevenni, de amikor a tervbe hiba csúszik, a srác mindent összezavar. Az egység tagjai egymás ellen fordulnak. Először csak a veszni látszó pénzért küzdenek. Azután már az életükért.


A szállítmány /Armored/ Film adatlap

Eredeti cím: Armored
Bemutató (UK): 2009. szeptember 18.
Magyar cím: A szállítmány
Magyar bemutató: 2010 január 28.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2010. június 23.
Műfaj: Dráma, Akció
Rendező:Antal Nimród
Forgatókönyvíró: James V. Simpson
Szereplők: Columbus Short, Matt Dillon, Laurence Fishburne, Jean Reno, Skeet Ulrich, Amaury Nolasco, Fred Ward, Milo Ventimiglia
Filmstúdió: Screen Gems


A szállítmány /Armored/ képek:
A szállítmány /Armored/ előzetes /trailer, HQ-HD/A szállítmány /Armored/ TV SpotokA szállítmány /Armored/ film klipKapcsolódó anyagok:


ImdB adatlap

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ