Felettünk a Föld /Another Earth/

7
1431

Vannak hírek melyek alapjaiban rengetik meg eddigi ismereteinket, világnézetünket és teljes valónkat. Épp ilyen hír, amikor tudósok felfedezik, hogy a Naprendszerünkben akad a Földnek egy pontos mása. Hallatára az egész világ megdöbben. Főleg amikor kiderül, hogy a másik bolygón ugyanazok az emberek élnek, vagyis mindenkinek megtalálható egy másolata. Rhoda Williams (Brit Marling) nem sokkal korábban kerül be az MIT asztrofizika szakára. A másik Föld fedezésének napján egy tragikus baleset következtében összehozza a sors a zseniális zeneszerzővel, John Burroughs-zal (William Mapother), aki épp karrierje csúcsán van, miközben feleségével második gyermeküket várják. © filmtrailer.hu


Felettünk a Föld /Another Earth/Film adatlap

Eredeti cím: Another Earth
Bemutató (USA): 2011. július 22.
Magyar cím: Felettünk a Föld
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2012. január 25.
Műfaj: Dráma, Sci-fi
Rendező: Mike Cahill
Forgatókönyvírók: Mike Cahill, Brit Marling
Szereplők: Brit Marling, William Mapother, Jordan Baker, Flint Beverage, Robin Taylor
Filmstúdió: 20th Century Fox


Felettünk a Föld /Another Earth/ film képek:
Felettünk a Föld /Another Earth/ előzetes /Trailer, HQ/Felettünk a Föld /Another Earth/ film klipek /HQ/Felettünk a Föld /Another Earth/ TV Spot /HQ/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap
Felettünk a Föld IMDb adatlap


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Csak ajánlani tudom a filmet azoknak, akik nem scifi-re vágynak. Mert nem az. Ismertlen szereplőkkel, zseniális játékkal megkomponált, lassú lefolyású dráma. Nekem nagyon bejött.Persze hangulat kell hozzá….

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..